Facebook Pixel Ξεκίνησε η διάθεση του αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν - Τότε το ματς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-27 21:27:00

Έσκασε τώρα! Ξεκίνησε η διάθεση του αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν - Τότε η αναμέτρηση

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ξεκίνησε η διάθεση του αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν - Τότε η αναμέτρηση

Η Εθνική μας είναι στο final four του Nations League που δίνει ένα εισιτήριο για το προσεχές Euro 2024 και μάλιστα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο κρίσιμο ματς με το Καζακστάν.

ΕΠΟ: Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σημαντικό ματς της Εθνικής με το Καζακστάν, με φόντο μία θέση στον τελικό των μπαράζ για μία θέση στο Euro 2024, που είναι προγραμματισμένο για τις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena και η Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.

«Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκρίνια" για Τερίμ και στο Κορωπί - Βαρύ όνομα και 11αδατος φεύγει το καλοκαίρι - Οι πρώτες αλλαγές στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags