Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ματ" Σαββίδη με ξένο που δεν περίμενε κανείς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-28 10:14:00

"Ματ" Σαββίδη με ξένο που δεν περίμενε κανείς - Στα "σκαριά" το deal και οι υπογραφές!

Sportdog Team

Διανύει εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και φυσικά... αναγκάζει τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να ξανασκεφτούν το στάτους του στην ομάδα.

Από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ, είναι ο ασταμάτητος Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός παίζει σερί ανεξαρτήτως διοργάνωσης και αντιπάλου, έχοντας φτάσει τα 2540 αγωνιστικά λεπτά και πέραν της εντυπωσιακής αμυντικής συνέπειας του, έχει σκοράρει τρία γκολ, όλα ένα και ένα. Ένα στην Φρανκφούρτη με την Αϊντράχτ, ένα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ένα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για τα ημιτελικά.

Ο 29χρονος διεθνής Πολωνός αμυντικός είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Ντιναμό Κιέβου μέχρι το φινάλε της σεζόν, ωστόσο σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ υπάρχει ειλημμένη απόφαση να τον διατηρήσει στο ρόστερ του με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία, ο Κεντζιόρα είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη και απομένουν μόνο οι τελικές συζητήσεις με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για το νέο του συμβόλαιο, αφού αυτό που έχει με την Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Η ουκρανική ιστοσελίδα dynamomania.com αναφέρεται στο μέλλον του Τόμας Κεντζιόρα που θα είναι στα «ασπρόμαυρα» και μεταξύ άλλων το δημοσίευμα για τον Πολωνό αμυντικό αναφέρει τα εξής: «Στη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, ο Τόμας Κεντζιόρα φαίνεται πως έπεισε τους πάντες και αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις, ο ΠΑΟΚ θα τον υπογράψει το καλοκαίρι.

Ο Πολωνός παίκτης αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου, αλλά το συμβόλαιό του με την ομάδα του Κιέβου λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο Πολωνός είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη και απομένουν οι τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την υπογραφή νέου συμβολαίου, καθώς η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε υπέρ της παραμονής του».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμία δέσμευση για Γιαννούλη - Φαβορί η ΑΕΚ, στο... κόλπο Ολυμπιακός, ΠΑΟ - Ίδιο ατζέντη με Τσιλούλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags