Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει υπηκοότητα ξένος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-29 14:07:00

Παίρνει υπηκοότητα ξένος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Παίρνει υπηκοότητα ξένος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού!

Για να γίνει διεθνής. Διαβάστε ποιος είναι.

Ο Σάιρους Μαργκόνο αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β' και θα αποκτήσει την ινδονησιακή υπηκοότητα για να γίνει άμεσα διεθνής, Τον 22χρονο πορτιέρο έχει ξεχωρίσει και ο Φατίχ Τερίμ βάζοντας στην αποστολή της πρλωτης ομάδας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται στο τριφύλλι από το καλοκαίρι του 2021 οταν και αποκτήθηκε από την Κεντάκι, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Μετροπόλιταν Όουβαλ, μετά πήγε στην ακαδημία της Ίντερ που βρίσκεται στις ΗΠΑ και ακολούθησε το Ντένβερ.

Ο Μαργκόνο γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη με τη μητέρα του να είναι από το Ιράν και ο πατέρας του από την Ινδονησία και για αυτό μπορεί να πάρει την υπηκοότητα. Ο υψηλόσωμος (190 εκατοστά) γκολκίπερ στη δεύτερη ομάδα των «πράσινων» έχει συνολικά 17 συμμετοχές.

«Ανυπομονώ να φορέσω αυτά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι η διαδικασία μου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από τότε, που έφτασαν τα έγγραφά μου στην Κρατική Γραμματεία και είμαστε πολύ κοντά. Πραγματικά ανυπομονώ για τη στιγμή, που θα μπορέσω να αποδεχθώ ξανά την ινδονησιακή μου ταυτότητα, αν θέλει ο Θεός», έγραψε ο Σάιρους Μαργκόνο στον λογαριασμό του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" ανταλλαγής Χεζόνια-Χουάντσο βλέπει η Marca - Μόνο έτσι θα πήγαινε Ρεάλ ο Ισπανός! (pic-vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags