ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και να ανοίξει το δρόμο για την εκτός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ στις Σέρρες.

Ο 20χρονος άσος με το τέρμα που σημείωσε χθες απέναντι στον Πανσερραϊκό έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα και τα 12 συνολικά σε 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας κατά πολύ τα γκολ που είχε πετύχει την περσινή σεζόν ( 3 γκολ σε 37 ματς).

Ο "Ντέλιας" πλέον είναι ο δεύτερος σκόρερ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, μαζί με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο με 14 τέρματα σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνέχισε με φόρα από το Αγρίνιο

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή του, αλλά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κωνσταντέλιας ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση, μετά από εκείνη στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός άσος του "δικεφάλου" απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν κορυφαίος σε τρεις κατηγορίες, καθώς είχε τις περισσότερες τελικές, πάσες-κλειδιά και πετυχημένες ντρίμπλες από όσους πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο του Αγρίνιου.

Οι επιδόσεις του Κωνσταντέλιας κόντρα στον Παναιτωλικό:

Ενέργειες με τη μπάλα

57

Πάσες

33/39 (85%)

Πάσες-κλειδιά

3

Τελικές (εντός εστίας)

4(1)

Ντρίμπλες

4/4 (100%)

Κερδισμένες μονομαχίες

4/6

Χαμένες κατοχές

10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο άλλαξαν οι... αδιάφοροι παίκτες του Παναθηναϊκού; - Τώρα χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση από Τερίμ