Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: ’’Αυτό τον ενδιαφέρει στον ποδοσφαιριστή’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-03 17:53:00

’’Ύμνοι’’ για Ραζβάν: ’’Μέντοράς μου ο Λουτσέσκου - Αυτό τον ενδιαφέρει στον ποδοσφαιριστή’’

Sportdog Team
’’Ύμνοι’’ για Ραζβάν: ’’Μέντοράς μου ο Λουτσέσκου - Αυτό τον ενδιαφέρει στον ποδοσφαιριστή’’

Τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ αποθέωσε πρώην ποδοσφαιριστής, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Ξάνθη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, του Ατρομήτου και της Λαμίας, Θοδωρής Βασιλακάκης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και εξήγησε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ σχολίασε και τη συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ανακοίνωσα επίσημα την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση, επειδή είχα στο μυαλό μου να μείνω ενεργός, προπονούμουν κανονικά, μόνο αν βρεθεί κάτι ωραίο που να άξιζε τον κόπο, δύσκολα θα πήγαινα σε μια ομάδα της Β' Εθνικής. Όταν κατάλαβα ότι δεν θα βρεθεί κάτι, δεν είχα ίσως και την υπομονή, αποφάσισα να σταματήσω. 

Έπαιξα 17 χρόνια επαγγελματικά, πέρασα ωραία στο ποδόσφαιρο, δεν έχω κανένα παράπονο, ήμουν σε καλές ομάδες, ήμουν καλομαθημένος (γέλια), οι ομάδες που αγωνίστηκα είχαν καλές συνθήκες. Ακόμη και στα Χανιά που πήγα, που ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα στη Β Εθνική μετά τη Βέροια, η κατάσταση ήταν πολύ καλή, απλά ήταν διαφορετικά. 

Θα ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο, κάνω μαθήματα προπονητικής, έχω τελειώσει και ένα πρόγραμμα σκάουτινγκ και αναλύσεων, το οποίο με ενδιαφέρει πολύ. Η προπονητική με ενδιαφέρει, αλλά θέλω να το πάω χαλαρά, θέλω να δω αν μου ταιριάζει. Βλέπω ποδόσφαιρο, κυρίως στην Αγγλία, αλλά δεν πηγαίνω στο γήπεδο. 

Παρότι μένω στη Λαμία, έχω πάει δύο φορές στο γήπεδο. Στον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ θα πάω. Θέλω να δω την κατάστασης της Λαμίας μετά την είσοδο στα playoffs. Θέλω να δω και από κοντά τον Λουτσέσκου και τον Βόκολο, που με ενδιαφέρουν ως προπονητές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη εντολή Σαββίδη για το καλοκαίρι, φέρνει παίκτη ο Γιώργος - Ζήτησε Μπακαμπού ο Λουτσέσκου!

Με τον Ραζβάν ήμασταν μαζί και στη Ξάνθη, τον είχα σαν μέντορά μου. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του Λουτσέσκου που θα ήθελα να έχω είναι το αγκάλιασμα με την ομάδα. Για τον Ραζβάν δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία, τον ενδιαφέρει να έχεις προσωπικότητα και να ακολουθείς το πλάνο, αυτό ήξερα και αυτό βλέπω μέχρι σήμερα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags