Ολυμπιακός: Άκρως ικανοποιημένοι είναι οι Ερυθρόλευκοι με την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και τις συνεχόμενες νίκες, τον τελευταίο καιρό, με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να στρέφουν αρχικά την προσοχή τους στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το Conference League και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα των play off.

Μάλιστα ο Βάσκος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τον αγώνα με τον Βόλο, χωρίς όμως να παραλείπει να κάνει και παρατηρήσεις για αυτά που δεν του άρεσαν.

«Θα μιλήσουμε για τα πράγματα που περίμενα ότι θα ήμασταν καλύτεροι και είδα στο πρώτο ημίχρονο ότι έπρεπε να έχουμε διαφορετική συμπεριφορά. Τόσο σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως στις κοντινές μας πάσες, όσο και στον τρόπο με τον οποίο κινηθήκαμε στην επίθεση, τελειώνοντας τις φάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός στα θα πάει με ροτέισον και στα τέσσερα μεγάλα παιχνίδια και ειδικά στα τρία που ακολουθούν, με τις εκτιμήσεις να θέλουν τον προπονητή να επιλέγει την ίδια ενδεκάδα με εκείνη που παρέταξε στη Βουδαπέστη, με την παράλληλη επιστροφή του Φορτούνη που δεν έπαιξε στα ματς με Παναιτωλικό (ενοχλήσεις) και Βόλο (τιμωρία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόταση για Ταβάρες - Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν - "Απαγορευτικό" από Αγγελόπουλους!