Facebook Pixel Ατάκες από παλαίμαχο του Άρη: "Έχουμε τα καλύτερα φορ του πρωταθλήματος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-05 14:05:00

Ατάκες Αρειανού: "Έχουμε τα καλύτερα φορ του πρωταθλήματος - Ραντεβού με την ιστορία φέτος"

Sportdog Team
Ατάκες Αρειανού: "Έχουμε τα καλύτερα φορ του πρωταθλήματος - Ραντεβού με την ιστορία φέτος"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας φέτος, όσο και στην πρόκληση του Κυπέλλου.

Γιάννης Πετράκης: O βετεράνος άσος του Άρη μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την ομάδα που αγαπάει, αναφερόμενος και στην προοπτική που υπάρχει για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

- Αλήθεια πριν από το παιχνίδι πίστευες ότι θα έρθει αυτό το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ;

Στο σημείο που έχουμε φθάσει, η ομάδα έχει να διαχειριστεί τα κρίσιμα παιχνίδια. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί πέρασε ένα διάστημα αμφισβήτησης. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Μιλάμε για μία ομάδα που περνάει από την εποχή της αμφισβήτησης, στην εποχή των μεγάλων προσδοκιών. Υπάρχει ένα κλειδί. Ήρθε ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή. Είναι κουμπάρος μου, ο Μάντζιος. Αυτή η ομάδα έχει πολλές κινήσεις για να δούμε τις δυνατότητες των παικτών. Είμαστε μία ομάδα απαιτητικών φιλάθλων. Στο ΠΡΟΠΟτζήδικο που έχω, δεν κάθομαι να δω τι παίζουν οι παίκτες και σε ποια παιχνίδια ποντάρουν. Η διαχείριση που έκανε ο Μάντζιος ήταν πολύ καλή. Είχε να διαχειριστεί την περσινή νταμπλούχο. Και ενισχύθηκε σημαντικά. Θεωρώ ότι ο Άρης, έχει διαχειριστεί την ηρεμία και την αξιοπρέπειά του.

Αναμφισβήτητη η ποιότητα και του Φετφατζίδη και του Ανσαριφάρντ στο γκολ που πέτυχε. Αυτός ο παίκτης ήταν στην ΑΕΚ. Έκανε ένα φοβερό τάκλιν, με ψυχή, πάθος και τεχνική. Ήταν σαν να ήταν το έναυσμα για την αντεπίθεση. Ξέρει πως λειτουργεί σαν φορ. Για τον Φετφατζίδη, του λείπουν παιχνίδια και ρυθμός.

Αυτοί οι παίκτες μπορούν να κάνουν την διαφορά. Οι Μορόν και Ανσαριφάρντ μπορούν να παίξουν μαζί. Ο Άρης έχει τους δύο καλύτερους φορ του πρωταθλήματος. Όσο για τον Μορόν που έχει 14 γκολ και είναι ο πρώτος ξένος του Άρη που πέτυχε περισσότερα από 13 γκολ, είναι ένας παίκτης που αγωνίστηκε στην Μπέτις.

Διαχειρίζεται ιδανικά τον χώρο. Χθες δεν τους δόθηκε η ευκαιρία για να πετύχει και άλλα και πέναλτι. Δεν του έδωσε καθαρό πέναλτι ο Σιδηρόπουλος. Να είναι γεμάτο το Χαριλάου την Τετάρτη. Να πάρει η ομάδα, αυτό που αξίζει. Έχει ραντεβού με την ιστορία”, είπε ο Γιάννης Πετράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόταση για Ταβάρες - Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν - "Απαγορευτικό" από Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags