Άρης: Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες, ο Δημήτρης Νιαρχάκος επέστρεψε στον Άρη, αποχωρώντας από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στους Κιτρινόμαυρους, μόνο που αυτή τη φορά ο ρόλος του θα είναι τελείως διαφορετικός απ’ ότι την προηγούμενη φορά.

Στην τρίτη παρουσία του στον Άρη, ο Νιαρχάκος θα αναλάβει οργανωτικά κυρίως θέματα κι ένα σημαντικό μέρος από τη δουλειά γραφείου που έκανε ο Αντώνης Τσαλουχίδης, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την ΠΑΕ.

Επί της ουσίας δηλαδή, θα ασχολείται με καθημερινά θέματα, που έχουν να κάνουν με Super League, ΕΠΟ, οργάνωση κτλ και δεν θα είναι και τόσο μεγάλη η επαφή του καθαρά με το αγωνιστικό τμήμα. Περισσότερο δηλαδή, θα ασχολείται με “δουλειά γραφείου” όπως λέμε, στην οποία πάντως θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη η εμπειρία του.

Εκεί συνεχίζει ως έχει η κατάσταση, με τον Γιώργο Γκουγκουλιά, ως τιμ μάνατζερ, να διατηρεί υπό την ευθύνη του τη λειτουργία στην ομάδα, την καθημερινή επαφή με προπονητή και τους παίκτες και ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό τμήμα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόταση για Ταβάρες - Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν - "Απαγορευτικό" από Αγγελόπουλους!