Δημήτρης Σίτσας: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος των Κίτρινων και μίλησε για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, τον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα χαριστούν σε κανέναν στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος. 

Για το Άρης-ΑΕΚ: «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι από άποψη θεάματος. Ήμασταν τυχεροί γιατί οι φάσεις που κάναμε μετουσιώθηκαν σε γκολ. Από πλευράς Άρη ήταν μέσα στα πλαίσια της τακτικής του Μάντζιου, είναι το χαρακτηριστικό του σαν προπονητής και πέτυχε απόλυτα. Αν ήταν κι λίγο διαφορετικά τα πράγματα και δεν σκέφτοταν την Τετάρτη με τον Παναιτωλικό ίσως είχε μια άλλη προσέγγιση και ποιότητα παιχνιδιού».

Για τους Ανσαριφάρντ, Φαμπιάνο και Φετφατζίδη: «Ο Φετφατζίδης είχε καλή προσαρμογή επειδή ήταν και παλιά στον Άρη. Και αυτός και ο Ανσαριφάρντ έρχονται από χρονιές σε πρωταθλήματα χωρίς σοβαρή αξία και θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον Άρη. Είναι όλοι τους πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και μπορεί να βοηθήσουν τα μέγιστα τον Άρη και στο μέλλον».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά αν είμαστε σοβαροί και διώξουμε τα κατάλοιπα του παρελθόντος μπορούμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να πάμε στον τελικό. Δεν νομίζω ότι θα μπει να το τελειώσει ο Μάντζιος, θα είναι στην τακτική και στο πλάνο που παίζει όταν πρέπει να πάρει αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ο Παναιτωλικός δεν είναι εύκολη ομάδα, θυμάστε τι έγινε στην αρχή του πρώτου αγώνα. Ο Μάντζιος θα εφαρμόσει την τακτική του και πιστεύω θα πάρουμε το παιχνίδι και θα πάμε στον τελικό».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και αν αυτό δίνει αισιοδοξία στον Άρη ενόψει του τελικού εφόσον προκριθεί: «Νομίζω θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θα μεσολαβήσουν πολλά παιχνίδια, θα παίξει ρόλο σε τι φόρμα θα είναι τότε οι ομάδες, τι διαχείριση υλικού θα κάνουν, αν θα υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι και όποιος το θέλει παραπάνω θα το πάρει. Είμαστε αξιόλογο σύνολο, ανάλογο του Παναθηναϊκού. Οι μετάγραφες του Ιανουαρίου δίνουν και βάθος στον πάγκο και αν δεν έχουμε σημαντικές απουσίες έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε το κύπελλο».

Ποιος θα είναι ο στόχος του Άρη στα πλέι οφ: «Ο Άρης είναι αδιάφορος βαθμολογικά αλλά δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει το γόητρο για τη νίκη. Δεν είναι μόνο το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είναι και οι άλλες ομάδες. Νομίζω ότι ο Άρης θα τα χτυπήσει όλα τα παιχνίδια. Το προχθεσινό ματς νομίζω είναι προπομπός ότι ο Άρης δε θα χαριστεί σε κανένα παιχνίδι», είπε ο Δημήτρης Σίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγοράζει άλλη ελληνική ομάδα ο Μπέος - "Συζητάει να δώσει το ΑΦΜ του Βόλου" - Δεν τον θέλουν οι οπαδοί!