Ολυμπιακός: Σε πολύ σημαντικές κινήσεις έχει προχωρήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τη στιγμή που έχει αναλάβει τα ηνία των Ερυθρόλευκων, έχοντας μάλιστα χρησιμοποιήσει ήδη όλους τους παίκτες του ρόστερ, ενώ το ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως αλλάζει συνεχώς το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών.

Οι μόνοι που έχουν παίξει μαζί για... ενάμιση ματς είναι ο Νταβίντ Κάρμο και ο Ζουλιάν Μπιανκόν, ενώ το μέχρι πρότινος βασικό δίδυμο στόπερ της ομάδας, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Ανδρέας Ντόη, έχουν αγωνιστεί επί Μεντιλίμπαρ μόνο για μερικά λεπτά.

Στο πρώτο ματς με τη Φερεντσβάρος αγωνίστηκαν οι Κάρμο με τον Ντόη, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος με τον Ρέτσο, με τον Αστέρα Τρίπολης ο Κάρμο, με τον Μπιανκόν, αλλά στο ημίχρονο βγήκε ο Γάλλος και μπήκε ο Βέζο, στο Αγρίνιο ο Ρέτσος με τον Βέζο και μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις ο Ντόη, ενώ με τον Βόλο το δίδυμο ήταν Ρέτσος και Άμπι.

Το προφανές είναι πως ο Μεντιλίμπαρ ότι κάποια στιγμή έχει στόχο για δίδυμο Ρέτσου, Κάρμο που λογικά θα παίξουν και στο Ολυμπιακός - Μακάμπι, αλλά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω της τιμωρίας του Έλληνα στόπερ θα δούμε έναν άλλο κεντρικό αμυντικό δίπλα στον Πορτογάλο, που εξακολουθεί να είναι η βασική επιλογή του Βάσκου τεχνικού, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... κόσμο του ο Τερίμ, "θέμα" στα αποδυτήρια - Αλαζονεία στην ΑΕΚ, ευθύνες Αλμέιδα - "Θαύμα" Μαρινάκη