Παναθηναϊκός: Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρχει μέση κατάσταση για τους Πράσινους μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των playoffs έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Tάσος Νικολογιάννης.

«Περιμένουμε να επιστρέψουν οι παίκτες σε προπονήσεις αύριο, είχαμε και την κλήρωση των playoffs που αν την δούμε ψυχρά θα πούμε ότι είναι φωτιά. Είναι η δυσκολότερη από όλες αλλά, η άποψη μου είναι ότι, μετά από αυτά που έκανε στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, περιμένεις στα playoffs μια τελευταία ευκαιρία για να επανέλθει στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση είτε μετά την 4η αγωνιστική θα έχει μπει για τα καλά, είτε θα είναι πολύ πίσω και θα μιλάμε για τυπική διαδικασία.

Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει μέση κατάσταση, θέλει μίνιμουμ 7 βαθμούς. Δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει ήττα. Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, έτσι όπως τα κατάφερε, είναι ότι κυνηγάει τρεις ομάδες, μοιάζει με βουνό. Είναι τελικός με τον Ολυμπιακό, που μπορεί να μην του κάνει και η ισοπαλία», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα επισήμανε πως πέρυσι η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα με 83 βαθμούς και το Τριφύλλι είχε 78, ενώ αυτή την στιγμή έχει 56, πρέπει να πάρει δηλαδή τους 25 από τους 30 φετινούς διαθέσιμους πόντους και άρα να κάνει πολύ καλύτερα playoffs σε σχέση με έναν χρόνο πριν.

Όσον αφορά στο ντέρμπι που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο, ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι ο Σένκεφελντ είναι καλά και είναι πιθανό να τον δούμε ως δίδυμο με τον Αράο στα στόπερ, αφού ο Γεντβάι θα είναι έτοιμος οριακά για την 2η αγωνιστική, ενώ γυρίζει και ο Χουάνκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόταση για Ταβάρες - Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν - "Απαγορευτικό" από Αγγελόπουλους!