Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποστάρισμα εξήγησης από Μπέο - Γι' αυτό επέλεξε Κούγια για την υπόθεση Τετέι
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 14:16:00

Ποστάρισμα εξήγησης από Μπέο - Γι' αυτό επέλεξε Κούγια για την υπόθεση Τετέι

Sportdog Team
Ποστάρισμα εξήγησης από Μπέο - Γι' αυτό επέλεξε Κούγια για την υπόθεση Τετέι

Για την απόφασή του να προσλάβει τον Αλέξη Κούγια για την υπεράσπισή του στην έφεση για την υπόθεση Τετέι, αναφέρθηκε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι μέλος της νομικής ομάδας του προέδρου Βόλου και ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Μαγνησίας ξεκαθαρίζει το λόγο που αποφάσισε να επιλέξει το γνωστό ποινικολόγο για την υπεράσπισή του, παρά τις διαφορές που είχαν στο παρελθόν οι δυο τους.

Συγκεκριμένα γράφει στο λογαριασμό του στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος:

«Για τους φίλους της μεγάλης ομάδας του Βόλου, της ΠΑΕ Βόλος, και μόνο, και όχι για τα τρολ και τους μονίμως σε απογοήτευση και πένθος τελούντες οπαδούς άλλων ομάδων, μια ακόμη ξεκάθαρη διευκρίνιση. Η συνεργασία μας με τον κ. Κούγια έγινε για συγκεκριμένο λόγο και με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της ομάδας μας από τον πόλεμο που δέχεται. Επειδή ακριβώς θεωρούμε ότι οι νομικές του ικανότητες μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες στον αγώνα μας.

Όλα τα υπόλοιπα, που όσοι κατά το κοινώς λεγόμενο έχουν μια απλή έστω μυρωδιά από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρουν και από που εκπορεύονται και που στοχεύουν, δεν μας αφορούν. Άλλοι σε γνωστής διεύθυνσης γραφεία κάνουν τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις, σχεδιάζουν και επιχειρούν να χειραγωγήσουν τις εξελίξεις. Εμείς, ως Βόλος, ανοιχτά, καθαρά και στο φως δίνουμε τον αγώνα μας, προς όφελος της ομάδας και της πόλης μας.

ΥΓ. Και ας μην ξεχνάμε ποιοι υποδέχονταν, όταν είχαν ανάγκη, στα γραφεία τους τον κ. Κούγια… όχι εμείς, πάντως…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν το διαπραγματεύεται ο Μπέος για τον τελικό" - Μόνο μία λύση για Παναθηναϊκό και Άρη

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags