Facebook Pixel Απίστευτες ατάκες Ιωαννίδη για Μπερνάρ! "Είναι μάγος..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 23:29:00

Απίστευτες ατάκες Ιωαννίδη για Μπερνάρ! "Είναι μάγος, θα πάω στο αεροδρόμιο να μην φύγει"

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Ιωαννίδη για Μπερνάρ! "Είναι μάγος, θα πάω στο αεροδρόμιο να μην φύγει"

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό όμως στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή τον τελευταίο καιρό.

Φώτης Ιωαννίδης: Απίστευτη αποθέωση στον Μπερνάρ, από τον Έλληνα επιθετικό, που μετά το τέλος του ντέρμπι και της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο σημειώνοντας με χιούμορ πως δεν θα τον αφήσει να φύγει το καλοκαίρι.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και βγάλαμε το πρόσωπο που πρέπει και πήραμε τη νίκη παίζοντας όπως ξέραμε. Αυτό που μας έλειπε ήταν το πάθος και η δύναμη. Η συγκέντρωση μας έλειπε αλλά το βγάλαμε σήμερα όπως και την ποιότητα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο Μπερνάρ είναι μάγος. Θα τον απολαύσουμε όσο είναι εδώ, είναι ένας απίστευτος παίκτης, πολλές φορές βλέπει πράγματα που εγώ και κανείς μέσα στο γήπεδο. Θα πάω στο αεροδρόμιο για να μη φύγει και θα τον εκμεταλλευτώ όσο μπορώ», είπε ο Φώτης Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 παίκτες στη "μαύρη λίστα" Μεντιλίμπαρ - Φέρνει γκολκίπερ, στόπερ, φορ - Απόφαση για Ρέτσο, Όρτα, Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags