Facebook Pixel Φινοκαλιώτης: Εκβίασε πέναλτι ο Παλάσιος! Κανένα χέρι στο ΠΑΟΚ-Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 14:15:00

Εκβίασε το πέναλτι ο Παλάσιος στο Γ. Καραϊσκάκης - Κανένα χέρι στο ΠΑΟΚ-Άρης - Αφήστε τους διαιτητές! (Vid)

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη

Ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης αναλύει τις φάσεις της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» - Powered by Sportdog.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League ανέλυσε στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» - Powered by Sportdog ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης.

Ο βετεράνος διαιτητής ισχυρίστηκε, ότι οι διαιτησίες πέρασαν απαρατήρητες και στους τρεις αγώνες. Μάλιστα αποθέωσε τον Σλάγκερ που διηύθυνε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αλλά και τον Μανούχο στο Λαμία-ΑΕΚ.

«Και στις δύο περιπτώσεις που οι δύο ομάδες ζήτησαν πέναλτι οι αποφάσεις ήταν σωστές. Στο 46’ ο Κάρμο βάζει τα πόδια του πρώτος και ο Παλάσιος πέφτει πάνω του για να ξεγελάσει τον διαιτητή και να κερδίσει το πέναλτι», ανέφερε για τη διαιτησία του Γερμανού ρέφερι στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά το ΠΑΟΚ-Άρης παρότι είχαμε καλή διαιτησία, σχολίασε τις δύο φάσεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον που αφορά περιπτώσεις πέναλτι για κάθε ομάδα.

«Στο 65’ η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ζουλ μετά από σουτ του Κωνσταντέλια. Η μπάλα πάει πρώτα στο πόδι και μετά στο χέρι του. Το χέρι που ζήτησε ο Άρης μετά από σουτ του Σουλεϊμάνοφ στο 88’ ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει κολλημένο χέρι», ανέφερε ο Φινοκαλιώτης και έστειλε ένα μήνυμα για τα πλέι οφ.

«Να πέσουν οι τόνοι απέναντι στους διαιτητές. Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέλει σταθερή 11αδα και Αλεξανδρόπουλο - Πολυδιαφημίστηκε ο Λουτσέσκου - Παράτησα το Λαμία-ΑΕΚ στο 30’"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags