Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα είπαν Μπαρτζώκας και Αναστόπουλος πριν το ματς με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 17:05:00

Συνάντηση θρύλων στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" - Τα είπαν Μπαρτζώκας και Αναστόπουλος! (Vid)

Sportdog Team
Συνάντηση θρύλων στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" - Τα είπαν Μπαρτζώκας και Αναστόπουλος! (Vid)

Ο προπονητής του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού συνομίλησε με τον Νίκο Αναστόπουλο πριν το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, σε μια αναμέτρηση όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολούθησε από τις εξέδρες του ''Γεώργιος Καραϊσκάκης". Σε αυτό το παιχνίδι έγινε και μια... θρυλική συνάντηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσωπική αποτυχία Μεντιλίμπαρ - Φτάνει το... αστείο με Ροντινέι και Ελ Αραμπί - Δεν γλιτώνει τις 15 μεταγραφές!

Ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο των «ερυθρόλευκων» και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης», παρακολουθώντας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα των Play Off της Super League.

Δείτε το βίντεο:

@tipsbymarkos Θρυλικό τετ α τετ Αναστόπουλου-Μπαρτζώκα στα 99 χρόνια του Θρύλου: ΔΕΟΣ & ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ μπροστά σ αυτές τις 2 συγκλονιστικές προσωπικότητες του Ολυμπιακού! Η ιστορία της αγαπημένης μου ομάδας είναι μεγάλη και στηρίζεται σε ανθρώπους που λάτρεψαν και λατρεύουν το σύλλογο, την ιδέα, όπως αυτοί οι 2 ΓΙΓΑΝΤΕΣ! Χρόνια πολλά Ολυμπιακάρα! #fyp #xybca #foryou #foryourpage #foru #fypage #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #olympiacos #olympiacosbc #olympiacosfc #99 #years ♬ πρωτότυπος ήχος - Tips By Markos

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags