Facebook Pixel Τρελαμένος με ΠΑΟ ξένος παίκτης - "Θα κάνω τα πάντα για το πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 17:53:00

Τρελαμένος με ΠΑΟ ξένος ποδοσφαιριστής - "Θα κάνω τα πάντα για το πρωτάθλημα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελαμένος με ΠΑΟ ξένος ποδοσφαιριστής - "Θα κάνω τα πάντα για το πρωτάθλημα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με παίκτη της ομάδας σε δηλώσεις του να αναφέρει ότι θα κάνει τα πάντα για να πανηγυρίσει τον τίτλο με τους Πράσινους.

Μπερνάρ: Παίκτης... κλειδί των Πρασίνων είναι τον τελευταίο καιρό ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής καθώς παρά το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσει στο Τριφύλλι μετά το καλοκαίρι έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, με τον ίδιο μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, να σημειώνει ότι θα κάνει τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Πράσινους.

«Είναι πάντα σημαντικές αυτού του είδους οι νίκες στα ντέρμπι. Και μετά από πάρα πολλές ισοπαλίες που είχαμε μέχρι τώρα, είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα και για εμάς και τους φιλάθλους μας. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα πολύ μεγάλα πράγματα στο Πρωτάθλημα!

Μετά τις τρεις ισοπαλίες (σ.σ. με Λαμία, Κηφισιά, ΟΦΗ) για τις οποίες είπατε, τελειώσαμε την κανονική περίοδο και μείναμε πίσω τέσσερις βαθμούς. Αυτή δεν ήταν πολύ μεγάλη απόσταση από την κορυφή, αυτό ήταν καλό για εμάς. Οπότε καταλαβαίνετε πως μια νίκη σε ένα ντέρμπι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να φτάσουμε ψηλότερα.

Ναι, μπορούμε τον τίτλο! Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αυτή τη νοοτροπία, θέλουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, γνωρίζοντας και την καλή ποιότητα που έχουν οι άλλες ομάδες και πόσο δύσκολο θα είναι αυτό. Αλλά εγώ προσωπικά (πριν φύγω), θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσω το Πρωτάθλημα!», είπε ο Μπερνάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φταίει ο Μεντιλίμπαρ, γίναμε πελάτες του ΠΑΟ - Να φύγουν Ορτέγκα-Ναβάρο και συνταξιούχοι, βάλε Έλληνες"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags