Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φταίει ο Μεντιλίμπαρ! Γίναμε πελάτες του ΠΑΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-10 23:55:00

"Φταίει ο Μεντιλίμπαρ, γίναμε πελάτες του ΠΑΟ - Να φύγουν Ορτέγκα-Ναβάρο και συνταξιούχοι, βάλε Έλληνες"!

Sportdog Team
"Φταίει ο Μεντιλίμπαρ, γίναμε πελάτες του ΠΑΟ - Να φύγουν Ορτέγκα-Ναβάρο και συνταξιούχοι, βάλε Έλληνες"!

Έξαλλοι οι Ολυμπιακοί με την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League έπεσε πολύ βαριά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Το «Τριφύλλι» έφυγε από το Καραϊσκάκη επικρατώντας 3-1 και το σκορ με την εικόνα της ομάδας του Πειραιά δημιουργούν έντονο προβληματισμό. Ειδικά μετά την ευρωπαϊκή τεσσάρα από τη Μακάμπι. Έξαλλοι οι οπαδοί των «Ερυθρόλευκων» ανέβασαν οργισμένα μηνύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας. H γιούχα στο Καραϊσκάκη μετά το τελικό σφύριγμα δείχνει πολλά.

Το Sportdog μάζεψε τα χαρακτηριστικότερα και σας τα παρουσιάζει:

Αντίο πρωτάθλημα!!!!

Παιδική χαρά!

Ένα βήμα μπροστά 100 πίσω

Βάλτε την κ19 στα υπόλοιπα.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης Ο Μεντιλιμπαρ, όποιος θέλει ακούει οποίος όχι

Πελάτες του Παναθηναϊκού γίναμε 9 βαθμούς έχουμε χάσει και στο τέλος θα παρακαλάμε να πάρει το Κύπελλο για να βγούμε Ευρώπη

Τέλος και με τη βούλα η σεζόν. Τουλάχιστον να κάτσει ο Μεντιλιμπαρ το καλοκαίρι να διορθώσει ό,τι διορθώνεται. Κάτι τύποι Ναβάρο, Καρβάλιο, Ιμπορα, Κινι κτλ δεν θα έπρεπε να είναι ούτε 3η αλλαγή στον Ολυμπιακό. Μαζέψαμε το μυαλό μας τουλάχιστον.

Μηπως πρεπει να ριξουμε κανα ξεματιασμα στην ομαδα μας?

Δεν γινεται δυο ματς να τρωμε 7 goal στην μικρη περιοχη

Μετά το 7/7 της εποχής Μεντιλιμπαρ έχουμε αυτο. Ευχαριστούμε που μας προσγειώνετε

Δεν μπορούμε ούτε να διώξουμε την μπάλα στην άμυνα

Τυχαιες ηταν τελικα οι προηγουμενες νικες που καναμε....Μεσα σε μια βδομαδα φανηκε ο φετινος Ολυμπιακος

Σολντ αουτ για να ξεφτιλιζεται έτσι ομάδα 110 εκατομμυρίων από ομάδες 50 και 20

Αντί να βάλουν την μπάλα κάτω μονο με σέντρες δεν γίνεται δεν βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει

Ναβάρο Ορτέγκα φύγετε βραδυ

Ο Μεντιλίμπαρ θα κριθεί τη νέα χρονιά. Σταματήστε την γκρίνια. Ο άνθρωπος παρέλαβε καμμένη γη. Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις για πρωτάθλημα και διάκριση στην Ευρώπη.

Δεν γίνεται ποδόσφαιρο μόνο με σέντρες... Πρέπει να υπάρχει δημιουργία κάτι που δεν είδαμε. Τρώμε 4αρες λέμε δεν πειράζει και πάλι 3αρα; Δηλαδή ένα ξέσπασμα πότε θα κάνουμε; Άμυνα δεν πήγαμε κακα αλλά 3 σοβαρές φάσεις 3 γκολ άρα αυτό δείχνει ότι είμαστε ευάλωτοι... Να δούμε βελτίωση γιατί αλλιώς πάει και το πρωτάθλημα...

Με Ναβαρο και Ορτεγκα δεν κανουμε δουλιτσα ομως , βαλε καλυτερα quini ξερουμε οτι ειναι στοπερ τουλαχιστον . Και τον ναβαρο διώξτε τον πια κουρασε . Ελ αραμπι , γιοβετιτς , ελ κααμπι . 3 επιθετικοι και βαζει ναβαρο μαζη με ελ κααμπι . Βαλε γιοβετιτς με ελ κααμπι και αλλαγη τον γιοβε στο 65-70 με ελ αραμπι αμα κουραζοντε . ΑΣΕ τις δοκιμες ΠΡΩΘΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ

Με ξένους αχταρμαδες χωρίς σοβαρό ελληνικό κορμό δεν γίνεται τίποτα στον αιώνα τον άπαντα.. δεν έχουν όλοι την ευθιξία την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του Γουοκ απ'. Καληνύχτα αγαπητή φανέλα.

Πονέσανε τα μάτια μας ξανά !!!! Φταίμε που παίρνουμε διαρκείας αλη μια χρόνια καρνάβαλι !!!!!! Παίχτες χωρίς ψυχή παίκτες που δεν ξέρουν που παίζουν !!!!!

Φτιάξτε ελληνικό κορμό και ας βγαίνουμε εκτός 5αδας. Αναδείξτε και κανένα Ελληνόπουλο μόνο τους γυρολόγους κάνουμε μάγκες

Ό,τι θέλει λεει ο καθένας εδώ μέσα ένα ειναι ι ουσία κάθε χρόνο μαζεύει τούς συνταξιούχους από την ευρωζώνη ενώ έχει μικρούς Έλληνες παιχτείς πού ξέρουν από ντέρμπι βλέπεις το Παναθηναϊκό πόσους έχει τα άλλα είναι περιττά Ευχαριστώ καληνύχτα

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με 3 πιτσιρικάδες κάθε Κυριακή. Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια,Τζίμα. Εμείς τους μικρούς τους έχουμε για τηυν κερκίδα.

Εχει τή θέληση, δέ μπορεί... ακόμα. Είναι νευρικός, καί χάνει τή ψυχραιμία καί τή συγκέντρωση του εύκολα. Εχουμε περάσει πολλά ΚΑΙ αυτό τό χρόνο. Συνεχίζουμε, καί ότι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο. Τού χρόνου ό Ολυμπιακός θά είναι αχτύπητος! Α, καί αφήστε τόν προπονητή μας ήσυχο νά δουλέψει.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ρε παίδες..όταν βλέπεις ότι η ομάδα ρολαρει καλά με τρία αμυντικά χαφ στο κέντρο και το ένα από αυτά(Ορτα) να κάνει παιχνίδι..Γιατί τα άλλα δύο είναι μηχανάκια τρεξίματος..και μου πας στο ντέρμπι και αφήνεις τον έναν έξω και αυτομάτως απενεργοποιεις με αυτή την κίνηση και τον Ορτα να μπορεί να κάνει παιχνίδι και παίζεις όλο το πρώτο ημίχρονο με γιομες..και το συνεχίσεις αυτό μέχρι το 70..Δηλαδή δεν είναι γράμματα ρε μάγκες.

Δεν υπάρχει η δίψα για νίκη από αυτούς τους παίχτες ξέρουν ό,τι κι αν γίνει θα πάρουν το μεροκαματάκι ,ρε παλικάρια μας αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε είναι δυνατόν να μας κερδίσουν οι πουθεναδες ;Σημερα μας στενοχωρήσατε πολύ

Να πούμε βέβαια ότι πολύ καλη άμυνα ο Παναθηναϊκός σήμερα.

Εμεις γύρω γύρω τη μπάλα έξω απο τη μεγάλη περιοχή,δεν μπορεί κανεις να τη βάλει μέσα στη μικρή περιοχή με αξιώσεις. Δεν αλλάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού με τίποτα. Συνέχεια επιπόλαιες λάθος πάσες. Και φυσικά άμυνα για σεμινάριο ,τι δεν πρέπει να κανεις.

Έχουμε καταντήσει μια ομάδα παιδική χαρά !!! Για γέλια είμαστε ! Καθόλου ανταγωνιστικοί !!! Τραγικοί ! Απορώ πως ο κόσμος πλήρωσε κ πήγε στο γήπεδο ! Αδειάστε το γήπεδο να καταλάβουν !! Δν υπάρχει πια προοπτική !!

Ή εποχή Κόκκαλη και κατάρας ξαναέρχεται. 2002-2007. Ε τώρα 2022-2024. Εντάξει δεν τρέχει τίποτα άντε του χρόνου να ξαναφαμε Καμία 7ρα . Τρία χρόνια υπομονή ακόμα θα περάσει.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση απελπισίας Μεντιλίμπαρ - Τί βλέπει σε Μπιανκόν και πού είναι ο Βέζο; - Πάρτι ο Τερίμ με… Ροντινέι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags