Facebook Pixel Πήρε θέση ο Βαρούχας! Για αυτό δεν υπήρχε πέναλτι μετά το χέρι στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 19:47:00

Πήρε θέση ο Βαρούχας! Για αυτό δεν υπήρχε πέναλτι μετά το χέρι του παίκτη του Άρη - Ατάκα για VAR

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Βαρούχας! Για αυτό δεν υπήρχε πέναλτι μετά το χέρι του παίκτη του Άρη - Ατάκα για VAR

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής όπου και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο να στέκεται περισσότερο στο χέρι του ποδοσφαιριστή των Κίτρινων.

Παναγιώτης Βαρούχας: Στο Metropolis 95.5 μίλησε o Παναγιώτης Βαρούχας για τη φάση που έγινε στην Τούμπα, με το χέρι παίκτη του Άρη, φάση η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για το τι ισχύει εάν η μπάλα βρίσκει το χέρι αφού πρώτα χτυπήσει στο σώμα.

Στην Τούμπα η ίδια περίπτωση που συζητήθηκε ως υποψήφιο πέναλτι, έγινε και στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ. Όταν πάει η μπάλα από το πόδι στο χέρι, τότε δεν υπάρχει παράβαση. Έτσι έγινε και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη. Όταν το χέρι δεν είναι στο ύψος του ώμου και προς τα πάνω και τέτοια θέση, τότε δεν δίνεται πέναλτι υπέρ της μίας ομάδας. Έγινε και ένα πέναλτι που ζητά ο Άρης, εκεί το χέρι ήταν κολλημένο στο σώμα του παίκτη του ΠΑΟΚ. Και σωστά δεν δόθηκε. Ο διαιτητής, είχε μία φυσιογνωμία, κάπως. Τσαπατσούλη τον είδα. Και…. Κακομούτσουνο”.

Και ύστερα συνέχισε σε γενικές γραμμές για την διαιτησία:Σε γενικές γραμμές και στα τρία παιχνίδια είχαμε καλές διαιτησίες. Δεν θα ήθελα ο διαιτητής από το VAR να είναι από την ίδια εθνικότητα με αυτό τον διαιτητή που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και διευθύνει το παιχνίδι. Ο ένας διαιτητής είναι πάντα κοντά με τον άλλον διαιτητή. Και από την ενδοεπικοινωνία έχουν την ίδια εικόνα και προφανώς μπορούν να επηρεάζονται”, είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φταίει ο Μεντιλίμπαρ, γίναμε πελάτες του ΠΑΟ - Να φύγουν Ορτέγκα-Ναβάρο και συνταξιούχοι, βάλε Έλληνες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags