Facebook Pixel Άλλη ομάδα ο ΠΑΟ μετά τη διακοπή - Τι ισχύει για Ιωαννίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 13:27:00

Άλλη ομάδα ο ΠΑΟ μετά τη διακοπή - Τι ισχύει για Ιωαννίδη ενόψει καλοκαιριού

Sportdog Team
Άλλη ομάδα ο ΠΑΟ μετά τη διακοπή - Τι ισχύει για Ιωαννίδη ενόψει καλοκαιριού

Οι Πράσινοι μετά τη νίκη στην πρεμιέρα των play off κόντρα στον Ολυμπιακό μπαίνουν στη διακοπή περίπου τριών εβδομάδων και είναι δεδομένο πως μετά θα εμφανιστούν τελείως διαφορετικοί.

Παναθηναϊκός: Για το γεγονός ότι οι Πράσινοι μετά τη διακοπή θα είναι πλήρεις ενόψει της συνέχειας των play off του πρωταθλήματος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Φώτη Ιωαννίδη και τις... σειρήνες που μπορούν να ηχήσουν το καλοκαίρι.​

 

«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Παναθηναϊκός θα μπει με σχεδόν γεμάτο ρόστερ μετά την επανέναρξη των playoffs αφού επέστρεψε ο Χουάνκαρ. Σήμερα θα κάνει μαγνητική ο Ντραγκόφσκι, δεν έχει πάντως κάτι ανησυχητικό, ενώ ο Γεντβάι είναι να μπει μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα επιστρέψει και ο Σένκεφελντ, ενώ κόπηκε από την Σερβία και ο Μλαντένοβιτς που ήταν βασικό στέλεχος, άρα θα μείνει πίσω κι αυτός για να κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι θα μπορούσε να έχει θέση στις κλήσεις της Εθνικής ο Κώτσιρας, είτε ως ένας από τους τρεις δεξιούς μπακ που κάλεσε ο Πογέτ, είτε ακόμα και στη θέση του Ζέκα στον άξονα, ενώ επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, όμως η τρομακτική του πρόοδος, αλλά και η ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Euro 2024 μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία" δικαιολογία Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ - 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags