Facebook Pixel Στουτγκάρδη: Θέλει τον Ιωαννίδη ή και τον Παυλίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 20:23:00

Χαμός με Ιωαννίδη - Αυτή η γερμανική ομάδα τον θέλει, στο "κάδρο" κι ο Παυλίδης!

Sportdog Team
Χαμός με Ιωαννίδη - Αυτή η γερμανική ομάδα τον θέλει, στο "κάδρο" κι ο Παυλίδης!

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Έλληνα άσου έχουν εντυπωσιάσει πολλούς συλλόγους, που θέλουν να τον αποκτήσουν.

Οι Σερού Γκιρασί και Ντενίζ Ουντάβ της Στουτγκάρδης συνεχίζουν να "οργιάζουν" και αυτό δεδομένα προξενεί ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για τους παίκτες του γερμανικού συλλόγου.

Ο πρώτος μετράει 21 τέρματα με τη φανέλα των Σουηβών έως τώρα αλλά μπορεί να αποχωρήσει αν έρθει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Ενώ σε ό,τι αφορά στον δεύτερο, που έχει σημειώσει 14 γκολ φέτος, είναι δανεικός από την Μπράιτον, η οποία φέρεται να επιθυμεί ένα αντίστοιχο ποσό για να τον παραχωρήσει, όπως προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δίνουν μέχρι και 20 εκατ. σε ΠΑΟ για Ιωαννίδη" - Αντικαταστάτης φορ που πωλείται στην Premier με 100 εκατ.!

Και έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Kicker», μπαίνουν στο "κάδρο" της Στουτγκάρδης οι Βαγγέλης Παυλίδης και Φώτης Ιωαννίδης!

Το έγκριτο γερμανικό αναφέρει πως αμφότερες οι περιπτώσεις δεν θα είναι… φτηνές για την Στουτγάρδη, αν αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή τους. Κι αυτό διότι η ολλανδική ομάδα όσο και το «τριφύλλι» αξιώνουν γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ για να σκεφτούν να τους πουλήσουν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags