Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φώτης Ιωαννίδης: "Ρουά ματ" Αλαφούζου με Ιωαννίδη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 11:38:00

"Ρουά ματ" Αλαφούζου με Ιωαννίδη - Ετοιμάζει κίνηση που θα φέρει... εκατομμύρια!

Sportdog Team

Στα "σκαριά" σημαντικό deal του ισχυρού άνδρα του Τριφυλλιού για τον Έλληνα επιθετικό.

Εκπληκτική σεζόν διανύει φέτος ο Φώτης Ιωαννίδης, που έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό, έχοντας σκοράρει συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (36 αγώνες), 20 γκολ και 7 ασίστ!

Τα δύο τελευταία, δε, γκολ του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν αυτά που απογείωσαν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση του διεθνούς φορ (όχι ότι χρειαζόταν κάποια ώθηση με τη σεζόν που κάνει) και πλέον έχουν αρχίσει και πάλι να ακούγονται "σειρήνες" από το εξωτερικό.

Τελευταία ήταν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έστειλε άνθρωπό της στο Φάληρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον 24χρονο στράικερ, ωστόσο από πλευράς Παναθηναϊκού δεν θα πουν τόσο εύκολα το "ναι" στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, ειδικά στα ποσά γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ, που ακούγονται στην πιάτσα.

 

Όπως σας μετέφερε το Sportdog μέσα από την στήλη "Οι Μιχείες", η τιμή του Ιωαννίδη έχει εκτοξευτεί πάνω από 20 εκατ. ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα εκτιμά ο Γιάννης Αλαφούζος και οι άνθρωποι των Πράσινων, αν και το transfermarkt τοποθετεί την χρηματιστηριακή του αξία στα 10 εκατ. ευρώ με ανοδικές τάσεις.

Αυτό που θέλει να κάνει ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είναι να "δέσει" ακόμα περισσότερο στην ομάδα τον Έλληνα άσο και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027, αναμένεται να υπάρξει πρόταση για αναπροσαρμογή, ώστε να ανταμειφθεί τόσο ο παίκτης για την εξέλιξη και την άνοδό του, αλλά και να διασφαλιστεί το Τριφύλλι στο ενδεχόμενο πρότασης από ξένο σύλλογο.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που λογικά κάποια στιγμή θα θελήσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε κάποια μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει στον ΠΑΟ πριν τον Χεζόνια με εντολή Αταμάν - Εξετάζει Λεν για αντι-Ταβάρες - "Μυστήριο" με Βεζένκοφ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags