Facebook Pixel Νταμιάν Σιμάνσκι:Τον θέλουν 3 τουρκικές ομάδες και σύλλογος της Bundesliga
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-17 19:53:00

Χαμός με βασικό παίκτη της ΑΕΚ - Τον θέλουν 3 τουρκικές ομάδες και σύλλογος της Bundesliga!

Sportdog Team
Χαμός με βασικό παίκτη της ΑΕΚ - Τον θέλουν 3 τουρκικές ομάδες και σύλλογος της Bundesliga!

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έχει συγκεντρώσει ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι, εις εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, απασχολεί έντονα τουρκικές ομάδες και όχι μόνο όπως αποκαλύπτουν πηγές από ΜΜΕ της Πολωνίας!

Συγκεκριμένα, το όνομα του βασικού χαφ της Ένωσης συνδέεται με τις Τράμπζονσπορ, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε με τις δύο πρώτες να έχουν γραφτεί πολλάκις και ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αλλά ενδιαφέρον υπάρχει και από αλλού.

Βάσει των ρεπορτάζ, ομάδα από την Bundesliga παρακολουθεί στενά τον άσο της ΑΕΚ, ο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας έως και το καλοκαίρι του 2027.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντογιαννίδης: "ΑΕΚ που ζωγραφίζει στο χορτάρι! Αν νικάς στο Καραϊσκάκη τότε... - Το είπα και σε Μελισσανίδη"!

Ταυτόχρονα, οι Πολωνοί τονίζουν πως πιθανή πρόκριση της χώρας του στα τελικά του Euro 2024 ίσως οδηγήσει τον Σιμάνσκι σε άλλη ομάδα, με τον μέσο της ΑΕΚ να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το παιχνίδι με την Εσθονία (21/03) και εν συνεχεία εφόσον προκριθεί είτε με την Ουαλία είτε με την Φινλανδία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags