Facebook Pixel Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ! Γύρισε ο αστράγαλος ποδοσφαιριστή
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-21 17:00:00

Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ! Γύρισε ο αστράγαλος ποδοσφαιριστή - Τα δεδομένα του τραυματισμού

Sportdog Team
Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ! Γύρισε ο αστράγαλος ποδοσφαιριστή - Τα δεδομένα του τραυματισμού

Ζήτημα στην προπόνηση της Πέμπτης (20/3) για τον Δικέφαλο του Βορρά μιας και όπως έγινε γνωστό ποδοσφαιριστής της ομάδας τραυματίστηκε μιας και του γύρισε ο αστράγαλος.

ΠΑΟΚ: Νέο πρόβλημα για τον Δικέφαλο του Βορρά μιας και εκτός από τους Οζντόεφ, Μπάμπα που έκαναν θεραπεία και τον Ζόαν Σάστρε που έκανε ατομικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και τον Χάρη Τσιγγάρα να βγαίνει από την προπόνηση της Πέμπτης (20/3) καθώς του γύρισε ο αστράγαλος και έμεινε εκτός.

"Έπεσαν κορμιά στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Πέμπτης (21.03) με αποτέλεσμα το πρόγραμμα της ομάδας να αλλάξει.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για μια σειρά ασκήσεων που αφορούσαν το τακτικό κομμάτι. Στο φινάλε οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες κι έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε εκτός προπόνησης καθώς γύρισε τον αστράγαλο του στην χθεσινή προπόνηση. Ο μέσος του Δικεφάλου έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ μόνος προπονήθηκε κι ο Ζόαν Σάστρε . Θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο περιελάμβανε το πρόγραμμα και για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ , Μπάμπα και Τρόοστ-Εκόνγκ.

Το πρόγραμμα άλλαξε μετά την δυνατή πρωινή προπόνηση, οι παίκτες πήραν ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (22.03) στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags