Facebook Pixel Παναθηναϊκός για Πέλκα και Σιώπη για 5 λόγους - "Παρεξηγήθηκαν" στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-23 15:22:00

ΠΑΟ για Πέλκα και... Σιώπη για 5 λόγους - "Παρεξηγήθηκαν" στον ΠΑΟΚ - Πιο εύκολα πληρώνει ο Αλαφούζος από Σαββίδη!

Οι Μιχείες

Ατζούν, Τερίμ και... Μπακασέτας θέλουν τον Έλληνα άσο στο Τριφύλλι. Οι Πράσινοι με τον αρχηγό της Εθνικής και τον ιδιοκτήτη τους να πληρώνει μεγάλα ποσά, ετοιμάζονται να αποκτήσουν τουλάχιστον άλλους δύο ποιοτικούς Έλληνες το καλοκαίρι!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Βάσει πρότζεκτ τον τελευταίο χρόνο δημιουργείται σιγά, σιγά ο ελληνικός κορμός της ομάδας, με παίκτες μάλιστα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Ένα πρότζεκτ που είναι σε εξέλιξη κι αναμένεται το καλοκαίρι να κορυφωθεί με τις προσθήκες/ερχομό τουλάχιστον ακόμη δυο ή και τριών Ελλήνων διεθνών. Αυτό κυκλοφορεί στην εγχώρια (και όχι μόνο) πιάτσα agents. Ήδη υπάρχουν οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Λημνιός αλλά και ο Κώτσιρας...

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Ειδικότερα η απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής, με μια ομολογουμένως τεράστια επένδυση τον Γενάρη από πλευράς Παναθηναϊκού, σε συνδυασμό με το ότι οι "πράσινοι" τον έπεισαν να επιστρέψει τώρα στην Ελλάδα και την Super League αντί το καλοκαίρι να δοκίμαζε την τύχη του σε κάποιο top ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (όπως ονειρευόταν), είχε διπλή ανάγνωση. Από την μια αγωνιστική αφού η ομάδα έβαλε στην μηχανή της μεγάλη ποιότητα και μια πρωταθληματική /ηγετική προσωπικότητα. Από την άλλη όμως, η επιστροφή/η παρουσία πλέον του "Μπάκα" στο τριφύλλι, μπορεί να παρακινήσει κι άλλους συμπαίκτες του στην γαλανόλευκη, Έλληνες του εξωτερικού, για να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο το ερχόμενο!! Να πάρουν πιο εύκολα την απόφαση να επιλέξουν τον Παναθηναϊκό λόγω και του κάπτεν Μπακασέτα από το να πάει σε κάποια άλλη ομάδα ακόμη κι ανταγωνιστική! Ήδη ακούγονται τα ονόματα των Πέλκα, Γιαννούλη, Λυκογιάννη, Χατζηδιάκου και... Σιώπη!

ΠΕΛΚΑΣ: Κόντρα στο Καζακστάν, στην Opap Arena, μεγαλούργησε κι... άνοιξε την όρεξη/ έβαλε ιδέες - ενόψει καλοκαιριού - σε αρκετούς. Είναι κι αυτό που ξέρουν και λένε στην ελληνική πιάτσα agents, δηλαδή πως ο Δημήτρης Πέλκας είναι πολύ πιο ώριμος , ακόμη κι από το περσινό καλοκαίρι που παιζόταν σοβαρά το θέμα επιστροφής του στην Τούμπα, για να γυρίσει προσεχώς σε κάποια Μπιγκφοράτη ομάδα της Super League. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός που παίζει στην Μπασάκσεχίρ με μονοετές συμβόλαιο και αποδοχές σχεδόν άνω του 1.000.000 ευρώ, το καλοκαίρι μένει ουσιαστικά ελεύθερος. Υπάρχει βέβαια οψιόν ανανέωσης/επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο, στην πλευρά του τουρκικού κλαμπ, αλλά είναι μια συνθήκη που μπορεί να ξεπεραστεί χωρίς προβλήματα. Αυτή την στιγμή δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες θα μπορούσαν να παίξουν δυνατά για Πέλκα. Ο Παναθηναϊκός και η πρώην του, δηλαδή ο ΠΑΟΚ. Μόνο που το περασμένο καλοκαίρι στον δικέφαλο κάποιοι παρεξηγήθηκαν επειδή ο Πέλκας... βαρέθηκε να τους περιμένει μέχρι τον Αύγουστο για να πειστεί ο Ιβαν Σαββίδης και υπέγραψε στην Μπασάκσεχίρ. Η τελευταία υπερκάλυψε τις απαιτήσεις του Πέλκα, ο οποίος ως γνήσιο "ΠΑΟΚτσάκι" συζητούσε με λιγότερα χρήματα για να γύριζε στην Τούμπα (με 750-800.000 ετησίως) αλλά η υπόθεσή του καθυστερούσε. Κι ας είχε ανάψει... πράσινο ο Λουτσέσκου. Ο Πέλκας βλέποντας την στασιμότητα που υπήρχε, όταν του ήρθε η καλή προσφορά από την τουρκική ομάδα και δεν μπορούσε να την τρενάρει έκλεισε εκεί, κάτι που δεν είδαν με καλό μάτι στον δικέφαλο. Κάποιοι μάλιστα φέρεται να του το έχουν ... κρατήσει μανιάτικο, παρότι στο περιβάλλον Λουτσέσκου ο Πέλκας έχει μεγάλο φαν κλαμπ (είναι και ο κουμπάρος του στο τιμ του Ρουμάνου).

Αντιθέτως ο Παναθηναϊκός έχει πολλές πιθανότητες για τον Πέλκα το καλοκαίρι και λόγω Ατζούν (προσωπικός φίλος και θαυμαστής του άσου) και λόγω Τερίμ και λόγω Μπακασέτα και λόγω θέσης στα αριστερά (θα φύγει ο Μπερνάρ, ενδεχομένως και ένας από τους Αιτορ/Βέρμπιτς) και λόγω... προτζεκτ. Επίσης, ο Αλαφούζος πολύ πιο εύκολα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Πέλκα, σε σχέση με τον Σαββίδη και τον δυσκοίλιο οργανισμό του ΠΑΟΚ στο να πάρει μια τελική απόφαση!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… ανακοίνωσε ο Σαββίδης, 1/3 πωλείται - "Έφυγε" με 12 εκατ., εκτόξευση σε χρόνο ρεκόρ ο Ντεσπόντοφ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags