Facebook Pixel Sportdog.gr | Η δήλωση Βλαχοδήμου για ΠΑΟ και η εξήγηση για τη μεταγραφή στη Νότιγχαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-23 17:03:00

Η δήλωση Βλαχοδήμου για ΠΑΟ και η εξήγηση για τη μεταγραφή στη Νότιγχαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η δήλωση Βλαχοδήμου για ΠΑΟ και η εξήγηση για τη μεταγραφή στη Νότιγχαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας τερματοφύλακας εξήγησε το γιατί επέλεξε τη Νότιγχαμ Φόρεστ και απάντησε στα περί σύνδεσης με Ολυμπιακό.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ξεκαθάρισε πως πήγε στη Νότιγχαμ Φόρεστ για να παίξει μόνο στην Premier League κι αποκάλυψε πως αν επέστρεφε στην Ελλάδα, θα ήθελε να είναι για τον Παναθηναϊκό. 

Ο διεθνής πορτιέρο παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στους "Betarades", μιλώντας για κάθε σταθμό της καριέρας του και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Παναθηναϊκό. 

Μιλώντας στους "Betarades", ο Βλαχοδήμος παραδέχτηκε ότι το Τριφύλλι τον βοήθησε πολύ στην πορεία του, λέγοντας πως: «Από παιδί, έγινα άνδρας. Με βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι, ξεκίνησα να παίζω στο πρωτάθλημα. Με βοήθησε να πάρω την μεταγραφή στην Μπενφίκα», και πρόσθεσε:

«Με όλους τους τερματοφύλακες στον Παναθηναϊκό είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Ο Λουκ Στιλ με είχε πλησιάσει και μου είχε πει, εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθάω. Ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο». 

Για τη δύσκολη περίοδο στους Πράσινους, τη χρονιά των οικονομικών δυσκολιών, σημείωσε ότι: «Στα αποδυτήρια ήταν πάντα ωραία, γελούσαμε. Είχαν έρθει πολλά ονόματα, κι εγώ ήμουν ένας. Είχα τη βοήθεια βέβαια, ο Παναγιώτης (σ.σ. ο αδερφός του) ήταν ήδη τρεις εβδομάδες εκεί. Δεν θυμάμαι μία μέρα που να είχαμε άσχημο κλίμα». 

«Όταν σκέφτομαι την καριέρα μου πίσω, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα», ανέφερε για τον Παναθηναϊκό ο ομογενής γκολκίπερ. 

Αναφορικά με όσα ειπώθηκαν το καλοκαίρι και τη σύνδεσή του με τον Ολυμπιακό, μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ, τόνισε πως: «Ήρθα ξεκάθαρα μόνο για τη Νότιγχαμ, να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή».

Ενώ για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του είπε: «Ο στόχος μου αυτή τη στιγμή δεν είναι να γυρίσω στην Ελλάδα. Αλλά, αν κάποια στιγμή είναι να γυρίσω, θα ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό».

Όσο για την Εθνική ομάδα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλοι θέλουμε μετά από δέκα χρόνια να πάμε σε ένα Euro. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ξέρουμε πού είμαστε, τι μπορούμε. Έχουμε ποιοτική ομάδα, με καλούς και έμπειρους παίκτες. Έχουμε ένα καλό μείγμα. Νεαροί, με ταλέντο, με εμπειρία. Είναι το όνειρο όλων μας. Για μένα θα ήταν διπλή χαρά, να γυρίσω στη Γερμανία και να παίξω στο Euro με την Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκα», ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Γκουστάβο Πογέτ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ για Πέλκα και... Σιώπη για 5 λόγους - "Παρεξηγήθηκαν" στον ΠΑΟΚ - Πιο εύκολα πληρώνει ο Αλαφούζος από Σαββίδη!

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags