Super League: Έναν διαιτητή χωρίς μεγάλη εμπειρία αποφάσισε να ορίσει η ΚΕΔ στο ντέρμπι της Τετάρτης (3/4) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των play off με με τον 37χρονο Πορτογάλο Κλαούντιο Περέιρα να είναι εκλεκτός, ο οποίος θα έχει βοηθούς του τους συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, ενώ στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Ο Πορτογάλος ρέφερι δεν είναι καν διεθνής ενώ δεν δεν έχει διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας, με τον ίδιο φέτος να έχει σφυρίξει σε 15 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά όχι σε κάποιο ντέρμπι.

Στο Ολυμπιακός-Άρης θα είναι ο 37χρονος Γάλλος Ερίκ Βατελιέ, που επίσης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας και δεν είναι διεθνής, έχοντας βοηθούς του τους Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, με τον Μπενουά Μιλό στο VAR και βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης, ενώ στο τελευταίο ματς της Super League, αυτό του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφωνώ με Τερίμ! Άψογες διαιτησίες σε Λεωφόρο-Φιλαδέλφεια - Ψάχνουν άλλοθι - Θα τιναχθούν όλα στον αέρα