Facebook Pixel Την... κλοπή της 10ετίας κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Κρούση για παίκτη ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 10:00:00

Την... κλοπή της 10ετίας κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Κρούση για παίκτη του ΠΑΟΚ - Απάντηση Σαββίδη με 1.8 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου

Κάνει τρομερή σεζόν στην Τούμπα, τον θέλουν στο Λιμάνι. Πρόκειται για παίκτη που δεν βγαίνει από την 11αδα του Λουτσέσκου και ο οποίος κάνει τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα. Πώς προσπαθούν οι Πειραιώτες να πάρουν την υπογραφή του και η αντίδραση του Δικεφάλου...

Φωτιές άναψε η δήλωση του Σουαλιχό Μεϊτέ μετά το τέλος τού ντέρμπι στη Λεωφόρο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο και μετά από τη λήξη του δανεισμού του, σε λίγους μήνες.

"Γιατί οχι;", αναρωτήθηκε ο Γάλλος χαφ και, προφανώς, τα δημοσιογραφικά τηλέφωνα πήραν φωτιά. Γιατί ο 30χρονος άσος έχει αποδείξει την αξία του στο γήπεδο, με διάρκεια, ενώ από τη Θεσσαλονίκη έχει γίνει γνωστό ότι αυτός ήταν στην κορυφή τής λίστας τους το καλοκαίρι του 2023 για την ενίσχυση στα χαφ και όχι ο Μαξίμοβιτς!

Αρχικά, όμως, δεν είχε βρεθεί θετικό πεδίο για να έρθει στην Ελλάδα, καθώς υπήρχε διαφωνία με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να στραφούν στον διεθνή Σέρβο άσο που πρόσφατα ανακοινωθηκε από τον Παναθηναϊκό. Όταν στη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξε εκ νέου επαφή με τον πορτογαλικό σύλλογο και έφτασαν σε συμφωνία, ο Μεϊτέ ήρθε τελικά στην Ελλάδα.

Το ζήτημα, τώρα πια, είναι τι θα γίνει προσεχές καλοκαίρι: Θα μείνει ο Γάλλος στον ΠΑΟΚ ή όχι; Γιατί είναι υψηλή η οψιόν που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, καθώς ποια ομάδα δίνει εύκολα 4 εκατ. ευρώ για να έναν παίκτη που τον Μάρτη θα γίνει 30 ετών και, άρα, τυπικά δεν έχει μεταπωλητική προοπτική;

Εύκολα ή δύσκολα ο Μεϊτέ θα συνεχίσει, στο τέλος, στον Δικέφαλο, αφού αποτελεί και δική του επιθυμία η παραμονή. Αλλά ως διαδικασία αναμένεται να είναι χρονοβόρα η προσπάθεια των Θεσσαλονικέων να πείσουν τους ανθρώπους της Μπενφίκα για να ρίξουν τη ρήτρα του.

Προφανώς είναι σημαντικό ότι και ο ίδιος φαίνεται να ψήνεται να συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη, άρα θα πιέσει από την πλευρά του για να υπάρξει μια δικαιότερη λύση.

Όπως σας έχει αποκαλύψει το sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος,  το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα των Αετών, με προσφορά στο 1,8 εκατ. ευρω. Και το έκαναν αυτό από τώρα, γιατί έφτασε στα αυτιά τους ότι άλλη ελληνική ομάδα ψάχτηκε με την περίπτωση του Γαλλου, όπως επίσης είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο Sportdog.gr - Πρόκειται για τον Ολυμπιακό που, λόγω και των επαφών που υπάρχουν στην Πορτογαλία λόγω της Ρίο Άβε, ρώτησε να μάθει τι ισχύει με τον Μεϊτέ.

Ο Δικέφαλος προσέφερε 1,8 εκατ. ευρώ και οι Πορτογάλοι φαίνεται ότι επιμένουν στα 4 εκατ,. για να… πέσουν ίσως πιο μετά κι ενώ δεν βρεθεί καλύτερη πρόταση στα 2.5 εκατ.. Θα τα βρουν στη μέση; Το πιθανότερο, όχι. Οι Πορτογαλοι είπαν τιμή take it or leave it. Οπότε μάλλον οι Θεσσαλονικείς θα ανέβουν. Για αυτό και ο Μεϊτέ απάντησε έτσι για το μέλλον του...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε αποστολή ξανά με Ολυμπιακό - Τον... τέλειωσε ο Μεντιλίμπαρ πριν την ΑΕΚ - Στη "μαύρη λίστα" δύο στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags