Facebook Pixel Το... φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ: "Φέτος είναι η χρονιά μας"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-02 14:29:00

Το... φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ: "Φέτος είναι η χρονιά μας" - Αποθέωση για δύο

Sportdog Team
Το... φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ: "Φέτος είναι η χρονιά μας" - Αποθέωση για δύο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metropolis 95.5 για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, την προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και τις εμφανίσεις των Κοτάρσκι και Κουλιεράκη.

«Έχουν ανεβεί επίπεδο οι Έλληνες του ΠΑΟΚ, ασχέτως ηλικίας Ο Κoυλιεράκης έχει, πλέον, την εμπειρία κα καθοδηγεί γιατί έχει πολλά ματς στο ενεργητικό του. Μακάρι να υπάρχουν τέτοιες προσωπικότητες. Ο Κουλιεράκης είναι πολύ καλός. Είναι σταθερός. Μία ομάδα, όμως, εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως η νοοτροπία και τα χρήματα. Ο Κοτάρσκι και ο Κουλιεράκης πιστεύουν στον εαυτό τους.

Ο Κοτάρσκι και κάτι να πάει στραβά, δεν επηρεάζεται. Αυτό μου αρέσει. Εξαρτάται, βέβαια, και από την άμυνα. Είναι πολύ σοβαρός για την ηλικία του, μπορεί να είναι και ο κορυφαίος του πρωταθλήματος. Αλλά αυτό είναι η γνώμη και του καθενός. Είναι λίγο σχετικό.

Πιστεύω ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα πάνε μέχρι τέλους. Η ΑΕΚ είναι καλή, αλλά έχει σκαμπανεβάσματα ο Ολυμπιακός ήταν πιο καλός στο ντέρμπι, όμως, ήταν άτυχος. Αυτό είναι καλό για εμάς. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Νομίζω ότι είναι η χρονιά μας να το πάρουμε», είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ χωρίς ψυχή, μπερδεμένος Αλμέιδα - Μεντιλίμπαρ όπως... Μαρτίνς - Άσος του ΠΑΟ χλεύαζε Τερίμ στον πάγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags