Facebook Pixel Χουάνκαρ: Βούρκωσε όταν έμαθε ότι συμπλήρωσε 100 ματς με ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 23:43:00

"Έσπασε" on air ο Χουάνκαρ: "Συγγνώμη για το γκολ της ΑΕΚ" - Ο λόγος που βούρκωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έσπασε" on air ο Χουάνκαρ: "Συγγνώμη για το γκολ της ΑΕΚ" - Ο λόγος που βούρκωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ισπανός μπακ του Τριφυλλιού δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του και βούρκωσε.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με 2-1 σε ένα "τρελό" παιχνίδι και ο Χουάνκαρ μίλησε για τη νίκη και όχι μόνο. Ο Ισπανός μπακ ήταν φανερά συγκινημένος μόλις έμαθε ότι φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού για 100η φορά στο πρωτάθλημα και βούρκωσε!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, γιατί το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από λάθος δικό μου. Δεν υπολόγισα καλά την πορεία της μπάλας, κοντοστάθηκα… Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κρατάμε τη νίκη, μερικές φορές δεν έχει σημασία να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά να κερδίζεις. Αν καθόμασταν να στενοχωριόμασταν για αυτά που γίνονται δεν θα είχαμε το έναυσμα για να κερδίσουμε το αποψινό παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγλική ομάδα ήρθε για Ιωαννίδη, "τρελάθηκε" με Κουλιεράκη - Δίνουν μέχρι και 17 εκατ., τι ζητάει ο Σαββίδης!

Όταν ρωτήθηκε τη συμπλήρωση 100 αγώνων στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, ο Ισπανός μπακ βούρκωσε και είπε: «Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια δεν περίμενα να έχω αυτή την εμπειρία. Πάντα το έλεγα ότι εδώ αισθάνομαι χαρούμενος, πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Πάνω από όλα η αγάπη του κόσμου που έλαβα και μου προσφέρθηκε απλόχερα έκανε εμένα και την οικογένειά μου πολύ χαρούμενο. Δεν μπορώ τίποτα περισσότερο να πω από ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags