Facebook Pixel Σαμέτ Ακαϊντίν: Ατάκα - φωτιά για Λιβάι Γκαρσία!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 23:59:00

Το ξεκόβει ο Ακαϊντίν για Λιβάι Γκαρσία - "Καλός παίκτης, αλλά έχω αντιμετωπίσει και καλύτερους"

Sportdog Team
Το ξεκόβει ο Ακαϊντίν για Λιβάι Γκαρσία - "Καλός παίκτης, αλλά έχω αντιμετωπίσει και καλύτερους"

Ο Τούρκος σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ και κομβικό ρόλο στη νίκη των Πράσινων έπαιξε η απόδοση του Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος ξεκαθάρισε πως έχει αντιμετωπίσει καλύτερους παίκτες από τον Λιβάι Γκαρσία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δώσαμε μια πολύ ωραία μάχη και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αγώνας, γι’ αυτό δουλέψαμε πολύ σκληρά και δικαιωθήκαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ακούει κανέναν ο Τερίμ, με… τρέλες μέχρι τέλους - Ηγέτης ο Ιωαννίδης - Έχασε την ευκαιρία ο… αόρατος!

Για την αντιμετώπιση του Λιβάι Γκαρσία και την απόδοσή του είπε: «Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχω αντιμετωπίσει και καλύτερους αντιπάλους. Εμείς γνωρίζαμε πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και συντονισμένοι. Είμαι δανεικός, αλλά έχω έρθει για να κάνω τέτοιες εμφανίσεις και να βοηθήσω την ομάδα. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά σημασία έχει πως κερδίσαμε και είμαστε μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags