Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Είναι πολύ δύσκολο σε κριτική το χθεσινό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έδωσε στο ξεκίνημα ένα γκολ στην ΑΕΚ, η οποία για κάποιον λόγο, που δεν ξέρω, ενώ ήταν σε αναβρασμό το ματς, δεν είχε αυτό το ένστικτο να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Και ενώ ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε στο πρώτο δεκάλεπτο, έρχεται το δοκάρι του Μπακασέτα και αλλάζει το μομέντουμ», τόνισε μεταξύ άλλων αρχικά ο ρεπόρτερ.

Και πρόσθεσε, σχετικά με τους Βίντα-Μουκουντί, που αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στον Φώτη Ιωαννίδη: «Στην ντρίμπλα του Ιωαννίδη πάνω στον Βίντα, δεν θυμάμαι δύο χρόνια τώρα να έχει τέτοιο αποτέλεσμα. Εκεί γύρισε το παιχνίδι. Έχουν γίνει λάθη κραυγαλέα και σπάνια. Ο Μουκουντί δεν έχει κάνει τέτοια λάθη δύο χρόνια τώρα, και έκανε δύο μαζεμένα».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στο θέμα της ΑΕΚ, που δεν το μάθαμε, όπως τόνισε, χθες: «Η ΑΕΚ δεν δημιουργεί όσο πέρυσι. Είναι πιο εύστοχη, αλλά με λιγότερα γκολ. Στα δύο τελευταία ματς, επίσης, οι παίκτες, που είναι 2οι επιθετικοί, δεν βγήκαν. Και ο τρόπος, που παίζει η ομάδα, στηρίζεται πολύ στον παίκτη πίσω από τον φορ. Ο Πινέδα δεν βγήκε στο προηγούμενο ματς και ο Τσούμπερ δεν βγήκε χθες. Επομένως η ΑΕΚ ψάχνει άλλους τρόπους. Έχει θέμα η ΑΕΚ στη δημιουργία και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι δεν είναι καλά οι 2οι επιθετικοί της».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πούλμαν Τερίμ στην άμυνα! Δώρο Μουκουντί στον Ιωαννίδη - Ο Γκαρσία έκανε τον Ακαϊντίν... Μπεκενμπάουερ