Facebook Pixel Αλί Σαμάτα: Πληρώνει χρήματα στον πατέρα του όταν χάνει πέναλτι!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-05 01:30:00

Φοβερό στοίχημα του Σαμάτα με τον πατέρα του - Του δίνει λεφτά κάθε φορά που χάνει πέναλτι!

Sportdog Team
Φοβερό στοίχημα του Σαμάτα με τον πατέρα του - Του δίνει λεφτά κάθε φορά που χάνει πέναλτι!

Ο Τανζανός φορ του ΠΑΟΚ έχει ένα τρομερό στοίχημα με τον πατέρα του.

Ρεπορτάζ από την Τανζανία αποκαλύπτει πως ο πατέρας του Σαμάτα έχει βάλει ένα στοίχημα με τους γιούς του, Άλι και Μοχάμεντ, πως όταν αστοχούν σε πέναλτι, θα τον «αποζημιώνουν» με 20.000 και 10.000 σελίνια αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο πατέρας του πρόσφατα αποκάλυψε πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ του χρωστά 40.000 σελίνια για φέτος, για τα δύο χαμένα πέναλτι με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνιάστηκε και η ΑΕΚ από την... προσφορά Τερίμ - Έφαγε πιστολία ο ΠΑΟ, διαιτησία από το πιο μαύρο παρελθόν!

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο πρεσβύτερος Άλι Σαμάτα έχει βάλει ένα στοίχημα με τα δύο παιδιά του, τον Άλι, που παίζει στην Ευρώπη, και τον Μοχάμεντ που παίζει στην Τανζανία και στη Κοσμοπόλιταν FC. Αυτό αφορά τις εκτελέσεις πέναλτι. Πριν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, είχε χάσει ένα πέναλτι με τον ΠΑΟΚ και επιστρέφοντας έχασε ακόμη ένα. Οπότε μέχρι στιγμής οφείλει στον πατέρα του 40.000 σελίνια. Ο πατέρας Σαμάτα ανέφερε πως ο φορ του Δικεφάλου γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε μόλις επιστρέψει στην Τανζανία θα του δώσει τα χρήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags