Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου: "Το 2-0 της ΑΕΚ ήταν... ψεύτικο σκορ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-07 23:05:00

Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου: "Το 2-0 της ΑΕΚ ήταν... ψεύτικο σκορ - Δείξαμε μέταλλο" - Με αυτό... φτιάχτηκε (vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου: "Το 2-0 της ΑΕΚ ήταν... ψεύτικο σκορ - Δείξαμε μέταλλο" - Με αυτό... φτιάχτηκε (vid)

O Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά στις δηλώσεις του σημείωσε ότι ο τρόπος που προηγήθηκε η Ένωση δεν έδειχνε την εικόνα του ντέρμπι, ενώ ότι η ομάδα του έδειξε μέταλλο και έφτασε στην ισοφάριση.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά όταν έμειναν με δύο γκολ πίσω σημείωσε ότι είναι ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημειώνοντας ότι το 2-0 της Ένωσης ήταν "ψεύτικό σκορ", τονίζοντας παράλληλα πως του άρεσε το γεγονός ότι οι παίκτες του μετά την ισοφάριση έψαξαν και τρίτο γκολ.

«Το 2-0 ήταν ένα... ψεύτικο σκορ με δικά μας, ηλίθια λάθη, από ένα πλάγιο και μία κακή αξιολόγησή μας. Δεν υπήρχαν φάσεις έως τότε. Μετά βγάλαμε μεγάλη αντίδραση, παίζοντας απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, δύσκολο γήπεδο και τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας της. Μου άρεσε που μετά το 2-2 που βγήκαμε μπροστά για να πάρουμε τη νίκη, δείχνοντας τη νοοτροπία της ομάδας. Το αποτέλεσμα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, τίποτα παραπάνω», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθος με Γιόβετιτς, κέρδος ο Άμπι - Φωνές Μεντιλίμπαρ σε Μάρτινς να γίνει… Φορτούνης - Είδηση για Μασούρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags