Facebook Pixel Σοκάρει η σύζυγος του διαιτητή Παπαπέτρου: "Έχουμε δεχθεί απειλές!"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 14:32:00

Σοκάρει η σύζυγος του διαιτητή Παπαπέτρου: "Έχουμε δεχθεί απειλές! Είναι δύσκολα τα πράγματα ειδικά αν έχεις παιδί" (Vid)

Sportdog Team
Σοκάρει η σύζυγος του διαιτητή Παπαπέτρου: "Έχουμε δεχθεί απειλές! Είναι δύσκολα τα πράγματα ειδικά αν έχεις παιδί" (Vid)

Για τις απειλές που έχει δεχθεί η ίδια και ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου μίλησε η δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου, ενώ αναφέρθηκε και πώς είναι η ζωή μέσα σε αυτή την κατάσταση.

Μάρτζυ Λαζάρου: Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος και σύζυγος του Τάσου Παπαπέτρου η οποία να αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχθεί η οικογένειά της λόγω της διαιτησίας.

«Βεβαίως το περάσαμε και αυτό με τις απειλές. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν ελέγχεται και το περάσαμε πρόσφατα για ακόμα μια φορά.

Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι και να βλέπεις την αστυνομία και να μην μπορείς να πας στο σούπερ μάρκετ ή μια βόλτα με το παιδί, ενώ πριν το έκανες κανονικά. Ο Τάσος νοιάζεται περισσότερο για εμάς, όχι τόσο για εκείνον, είναι κάτι που κι αυτός δεν το αντέχει.

Δεν του έχω ζητήσει να σταματήσει, γιατί είναι κάτι που αγαπάει. Είναι πολύ καλός, αξιοπρεπής, από τους λίγους διαιτητές του χώρου που είναι αυτό που είναι. Δεν θα του έλεγα να σταματήσει κάτι, επειδή κάποιος λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Το αν θα σταματήσει εκείνος είναι δική του απόφαση, δεν θα τον προέτρεπα εγώ ποτέ», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανένα φάουλ στον Γκατσίνοβιτς! Τραγική διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ - Θα έκλεινε η Εθνική Οδός αν…" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags