Facebook Pixel Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Η Τούμπα μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 07:10:00

Ξεκάθαρη θέση από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Η Τούμπα μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Ξεκάθαρη θέση από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Η Τούμπα μπορεί να δώσει το πρωτάθλημα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στη μάχη της ομάδας ώστε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Τάσος Τασιόπουλος: Για τον βαθμό-χρυσάφι που απέσπασε ο ΠΑΟΚ στην OPAP ARENA που τον διατήρησε για ακόμα μία αγωνιστικη στην κορυφή της βαθμολογίας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά.

''Ήταν πάρα πολύ σημαντικό το προχθεσινό αποτέλεσμα και αυτή η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη για τον ΠΑΟΚ. Πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει το μέταλλο πρωταθλητή, έχει παίκτες που παίρνουν τίτλους και κάνουν πρωταθλητισμό και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Χθες, ο Δικέφαλος έδειξε ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ είχαν πολύ καλή παρουσία και στο χθεσινό ντέρμπι, όπως γενικά όλη την χρονιά. Είναι σημαντικό να έχεις αμυντικούς που σου δίνουν και γκολ.

Ο Κουλιεράκης είναι ένα σοβαρό και μετρημένο παιδί και τον υπολογίζουν όλοι στην ομάδα και δείχνει σε κάθε παιχνίδι τον επαγγελματισμό του. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Λουτσέσκου που σε ένα τέτοιο παιχνίδι κατάφερε να το αλλάξει κι ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 49΄. 

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε πρώτη φορά την ΑΕΚ να τον πρεσάρει. Όταν μπήκε ο Σαμάτα στον αγωνιστικό χώρο έγιναν μεγάλες μπαλιές προς τον ίδιο και ο Τανζανός φορ κέρδισε πολλά φάουλ και γενικά ο τρόπος που αγωνίστηκε δεν άφησε την ΑΕΚ να τον πρεσάρει. Αν δούμε ποιοι παίκτες πέρασαν αλλαγή είναι όλοι υψηλού επιπέδου. Από μόνοι τους αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Με την ταχύτητα του Ντεσπόντοφ και το κράτημα της μπάλας από τον Σαμάτα και τα κερδισμένα φάουλ του ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει έναν σπουδαίο βαθμό. Όπως ήταν το παιχνίδι ήμουν σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα έβρισκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Η Τούμπα μπορεί να δώσει Πρωτάθλημα, αλλά βλέπεις ότι σε κάποια ματς δεν την εκμεταλλεύτηκε. Το Πρωτάθλημα θα το κρίνουν οι παίκτες που θα μιλήσουν στην πιο κρίσιμη στιγμή'', είπε ο Τάσος Τασιόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα - "Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο" - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags