Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεπορτάζ "Κέτσε": "Ανέκδοτο τα περί μυστικής συνάντησης για Έλληνα διαιτητή" - Σε ποιο ματς επιστρέφει ο Λιβάι
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 12:34:00

Ρεπορτάζ "Κέτσε": "Ανέκδοτο τα περί μυστικής συνάντησης για Έλληνα διαιτητή" - Σε ποιο ματς επιστρέφει ο Λιβάι

Sportdog Team
Ρεπορτάζ "Κέτσε": "Ανέκδοτο τα περί μυστικής συνάντησης για Έλληνα διαιτητή" - Σε ποιο ματς επιστρέφει ο Λιβάι

Τι είπε αναφορικά με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και την περιβόητη συνάντηση με Καρυπίδη.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε αρχικά στον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, τονίζοντας πως «δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό, αλλά θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη και ή θα επιστρέψει για το ματς στο Χαριλάου ή θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα τώρα. Ελπίζουμε να υπάρξει κάποια επιδείνωση, γιατί το έχουμε δει και αυτό φέτος».

Και πρόσθεσε: «Κατά σύμπτωση τον είδα να κάνει το νόημα στον πάγκο, την περασμένη Κυριακή, ότι δεν είναι καλά, από νωρίς, για αυτό και σηκώθηκε ο Πόνσε από το 15ο λεπτό. Επίσης ο Άμραμπατ είναι αμφίβολος και είναι πιθανό να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τον Άρη. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Θα παίξει ο Πόνσε και θα πάει ο Γκατσίνοβιτς αριστερά, με τον Τσούμπερ πίσω από τον φορ. Μπορεί να βάλει και τον Φερνάντες από την αρχή ο Αλμέιδα, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει ο Τσούμπερ στη θέση του και ο Γκατσίνοβιτς να πάει αριστερά».

Από εκεί και πέρα, για τα περί συμφωνίας για τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη σε βραδινή συνάντηση, που διέψευσε κατηγορηματικά η ΑΕΚ, ο Κετσετζόγλου τόνισε: «Επειδή χθες κυκλοφόρησε μια φωτογραφία από μία συνάντηση βραδινή, που ειπώθηκε ότι έγινε, για να συμφωνηθεί να μπει Έλληνας διαιτητής, αυτά είναι χαζά πράγματα. Εκτός από το ότι ο Άρης έχει ζητήσει πάρα πολλές φορές να τον σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές, υπάρχει πλήρης διαστρέβλωση από δημοσιεύματα, που λένε ότι η συνάντηση έγινε για να πειστεί ο Άρης. Ο Άρης έχει κάνει σχετικό αίτημα και στη διάρκεια του πρωταθλήματος και προχθές και η ΑΕΚ ρωτήθηκε και συναίνεσε χθες το μεσημέρι! Επίσης, κρυφή συνάντηση σε μαγαζί, που πηγαίνει όλη η Αθήνα, είναι ανέκδοτο. Είναι ένα μαγαζί, όπου υπάρχουν και άνθρωποι του Ολυμπιακού εκεί πέρα και του Παναθηναϊκού. Είναι ποδοσφαιρικό στέκι, πάρα πολλές συναντήσεις έχουν γίνει εκεί πέρα κατά το παρελθόν. Η ΑΕΚ από εκεί και πέρα θα κάνει μήνυση σε κάποια Μέσα για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τη συνάντηση».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλησε ήδη με παίκτη του ΠΑΟ ο Αλμέιδα - Μεγαλύτερη πρόταση η ΑΕΚ από Αλαφούζο - Δεν είναι ο Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags