Η Λαμία μπορεί να ηττήθηκε με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για το ματς και έβγαλε το καπέλο στον Μπερνάρ Ντουάρτε ο οποίος σκόραρε δις στην αναμέτρηση!

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Ήταν ένα παιχνίδι ακόμα στο ίδιο έργο θεατές. Η ομάδα μας για αρκετά μεγάλο διάστημα στάθηκε καλά, ήμασταν ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο νομίζω ότι θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε με το σκορ αυτό. Αυτά τα παιχνίδια είναι έτσι, κρίνονται στις λεπτομέρειες και ο Παναθηναϊκός στο β’ ημίχρονο είχε την ποιότητα και με απευθείας φάουλ ενός πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή κατάφερε να βγει μπροστά στο σκορ και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς και πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό».

Για την μάχη του τίτλου:Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, πολύ ενδιαφέρον και πολύ θεαματικό. Από μόνο του αυτό τα λέει όλα. Μέχρι το τέλος όλα θα είναι ανοικτά, δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα».

Για τον Μπερνάρ Ντουάρτε: «Κρίμα που θα φύγει. Χάνει και το ποδόσφαιρο και θα χάσει και ο Παναθηναϊκός, ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας».

Δείτε τις δηλώσεις του: