Facebook Pixel Έπιασε κορυφή η ΑΕΚ! Στο... κυνήγι ο ΠΑΟ - Έρχεται ντέρμπι στο Φάληρο
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-14 22:25:00

Κιτρινόμαυρη η κορυφή! Στο... κυνήγι της ΑΕΚ ο ΠΑΟ - Έρχεται ντέρμπι... φωτιά στο Καραϊσκάκης

Sportdog Team
Κιτρινόμαυρη η κορυφή! Στο... κυνήγι της ΑΕΚ ο ΠΑΟ - Έρχεται ντέρμπι... φωτιά στο Καραϊσκάκης

Ένωση και Πράσινοι πήραν τις νίκες κόντρα σε Άρη και Λαμία αντίστοιχα στα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μην αγωνίζονται λόγω των υποχρεώσεών τους στην Ευρώπη.

Super League: Με τις νίκες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού κόντρα σε Άρη και Λαμία, αντίστοιχα, συνεχίστηκαν τα play off της Super League την ίδια στιγμή που το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό να αναβάλλεται λόγω των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Conference League.

Μάλιστα με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η Ένωση έχοντας ένα ματς περισσότερο προσπέρασαν τον Δικέφαλο του Βορρά ανεβαίνοντας στην κορυφή, ενώ ακολουθούν οι Πράσινοι και αυτοί έχοντας παίξει πέντε παιχνίδια, ενώ ακολουθούν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης και Λαμία.
 
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η έκτη αγωνιστική των play off της Super League μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του πρωταθλήματος μιας και η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Λαμία εκτός έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο λόγος που δεν ανανεώνει ο Κάνααν στο Λιμάνι - Απόφαση Μπαρτζώκα, το… ανακοίνωσε σε Αγγελόπουλους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags