Facebook Pixel H τριάδα που κάνει τη διαφορά στον φετινό ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 16:04:00

H τριάδα που κάνει τη διαφορά στον φετινό ΠΑΟ - Για αυτό είναι στα... κόκκινα ο Ιωαννίδης

Sportdog Team
H τριάδα που κάνει τη διαφορά στον φετινό ΠΑΟ - Για αυτό είναι στα... κόκκινα ο Ιωαννίδης

Οι Πράσινοι πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη τους στα play off της Super League και βασικός παράγοντας δεν είναι άλλος από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιούν τον τελευταίο καιρό τρεις από τους ποδοσφαιριστές τους.

Παναθηναϊκός: "Υπόκλιση" στον Μπερνάρ έκανε ο Νίκος Αθανασίου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την τρομερή απόδοση του Βραζιλιάνου άσου στη χθεσινή νίκη των Πρασίνων, με τον ρεπόρτερ του Τριφυλλιού να τονίζει την αλλαγή που έφερε ο Τερίμ βάζοντάς τον στην φυσική του θέση.

«Ποδοσφαιρική παράσταση του Μπερνάρ, χθες στη Λεωφόρο. Επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ειδικά το τελευταίο τετράμηνο. Από την ημέρα που υπέγραψε στην Ατλέτικο Μινέιρο, απελευθερώθηκε. Έχει ξεκινήσει και είναι καλός από το καλοκαίρι. Από την προετοιμασία κιόλας φαινόταν ότι θα ήταν διαφορετικός φέτος.

Η προσαρμογή του επίσης είναι στο 100% πλέον. Το μεγάλο μπαμ συνέπεσε με την υπογραφή του συμβολαίου του. Είχε στο μυαλό του πάντα να επιστρέψει στη Βραζιλία, λείπει και 13 χρόνια από την πατρίδα του. Σίγουρα τον έχει βοηθήσει και η αλλαγή θέσης, από εκεί που ξεκινάει τις προσπάθειές του. Επί της ουσίας, παίζει πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει και περισσότερες ελευθερίες από την προηγούμενη κατάσταση. Πέρυσι είχε δύο γκολ και πέντε ασίστ, φέτος ήδη 10 και 10 για να καταλάβουμε την διαφορά», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα τόνισε ότι το Τριφύλλι με τους Ιωαννίδ, Μπερνάρ, Μπακασέτα βρήκε μια τριπλέτα με προσωπικότητα, ποιότητα και επιδραστικότητα, που δίνει τεράστιες βοήθειες, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγος για το γεγονός ότι ο Έλληνας φορ έχει για δεύτερο σερί ματς νεύρα με αντιπάλους του, ενώ είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται μέχρι το τέλος να είναι πίσω στο σκορ και να κάνει ανατροπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφώνησε με ΑΕΚ ο Βαρούχας - "Κανένα πέναλτι, γιατί δεν είναι κόκκινη" - "Βρήκε στο χέρι του Γεντβάι αλλά..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags