Facebook Pixel Τίποτα δεδομένο για Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς με Μπριζ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 21:22:00

Τίποτα δεδομένο για Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς με Μπριζ - Τα διλήμματα για την 11αδα του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τίποτα δεδομένο για Λουτσέσκου ενόψει της ρεβάνς με Μπριζ - Τα διλήμματα για την 11αδα του ΠΑΟΚ

Με το μυαλό στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στη βελγική ομάδα είναι άπαντες στον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ρουμάνο τεχνικό πάντως να μην έχει πάρει της αποφάσεις του σχετικά με την ενδεκάδα.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Στα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ  αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ που αρχικά μίλησε για τη δεύτερη ομάδα που αναδείχθηκαν ποδοσφαιριστές, όπως ο Μιχαηλίδης, ο Κουλιεράκης, ο Κωνσταντέλιας και τα άλλα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες και έχουν πάρει χρόνο, ενώ ανέλυσε και τα διλήμματα του Ραζβάν Λουτσέσκου σχετικά με την ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της ρεβάνς με τη Μπριζ.

«Ο ΠΑΟΚ έχει τρεις ακόμα προπονήσεις, σε αντίθεση με την Μπριζ που έπαιξαν το Σαββατοκύριακο. Σε 8 μέρες κέρδισαν Άντερλεχτ, ΠΑΟΚ και Αντβέρπ. Πρόκειται μία ομάδα που με την μπάλα στα πόδια, είναι μία χαρά, αλλά όταν τη χάσει, δεν εμπνέει τόση εμπιστοσύνη. Δεν γίνεται, επίσης, ο Κωσταντέλιας και ο Ζίβκοβιτς δύσκολα θα είναι τόσο κακοί όσο την Πέμπτη. Μία ίωση περιτριγυρίζει τον ΠΑΟΚ, αφού είχαμε δύο ακόμα παίκτες που ταλαιπωρούνται αυτές τις μέρες», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόκριση για την ηθική δικαίωση των ΠΑΟΚτσήδων - "Μας σημάδεψαν με όπλα, έσπασαν χέρια και πλευρά…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags