Facebook Pixel Δεν... μπορεί για Ιωαννίδη η Γουέστ Χαμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 10:14:00

Δεν... μπορεί για Ιωαννίδη η Σεβίλλη - Γι' αυτό τον βγάζει από τη λίστα!

Sportdog Team
Δεν... μπορεί για Ιωαννίδη η Σεβίλλη - Γι' αυτό τον βγάζει από τη λίστα!

Απομακρύνεται ο Έλληνας επιθετικός για τους Ανδαλουσιανούς. Διαβάστε τον λόγο.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη βρίσκεται σταθερά πλέον στα ρεπορτάζ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με τελευταία ενδιαφερόμενη τη Γουέστ Χαμ, η οποία φέρεται διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 20 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για να τον κάνει δικό της.

Η Σεβίλλη είναι μία από τις ομάδες που έχουν εδώ και καιρό στη λίστα τους τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ωστόσο η "Estadio Deportivo" αναφέρει ότι η περίπτωσή του δυσκολεύει, καθώς ο σύλλογος της Ανδαλουσίας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί προτάσεις όπως αυτή της Γουέστ Χαμ.

Στη Σεβίλλη έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, αλλά τα οικονομικά τους δεν επιτρέπουν μεγάλα έξοδα και τα χρήματα που απαιτούνται για μία τέτοια μεταγραφή, φαίνεται να υπερβαίνουν τις δυνατότητες της ισπανικής ομάδας. 

«Με 21 γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο ανταγωνισμός γι' αυτόν είναι υψηλός και κάθε μέρα περισσότερες ομάδες τον προσθέτουν στη λίστα τους: Μπολόνια, Στουτγκάρδη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σέλτικ, Λάτσιο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι μερικές από αυτές. Τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί και μία ισχυρή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ. Αυτός ο ανταγωνισμός απομακρύνει τον Ιωαννίδη από τη Σεβίλλη», σημειώνει το δημοσίευμα και καταλήγει ότι με αυτά τα δεδομένα ο Βίκτορ Ορτά -τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων "διαγράφει αυτό το όνομα από τη βάση δεδομένων του" για τον επιθετικό που αναζητάει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη, "διώχνει" Βιλένα - Ανατροπή με Τζολάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags