Facebook Pixel Καμπάνα από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-26 12:44:00

Καμπάνα από Θεσσαλονίκη: "Αντίδραση ΠΑΟΚ με ΑΕΚ - Δεν έχει παίκτη ηγέτη"!

Sportdog Team

Ο Τάσος Τασιόπουλος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ που τον έχουν φέρει στο -7 από την κορυφή,

Με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να εκφράζει την πεποίθησή του ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα αντιδράσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

''Η ομάδα είναι φανερό ότι έχει κάνει μεγάλη κοιλιά στην πιο κρίσιμη στιγμή. Πολλά πράγματα μπορούμε να πούμε ότι φταίνε. Αυτό που με προβληματίζει εμένα και θεωρώ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι η εικόνα που είχαν οι παίκτες στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία, αλλά και με την Μπριζ που παρόλο που δεν ήταν μια ομάδα φόβητρο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε στα δύο ματς με την βελγική ομάδα.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες ηγέτες, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη ηγέτη. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον ποδοσφαιριστή που στην κακή μέρα θα πάρει την ομάδα στην πλάτη του και θα βάλει ένα γκολ και θα καθαρίσει το παιχνίδι. Για παράδειγμα, ο Φραντζέσκος στην κακή μέρα της ομάδας κέρδιζε ένα φάουλ και σου έκανε το γκολ. Αυτό δεν το έχει ο φετινός ΠΑΟΚ.

Οι δύο επιθετικοί του ΠΑΟΚ είναι καλοί παίκτες, αλλά δεν έχουν το εύκολο γκολ. Αυτοί που είχαν συχνή συχνότητα με το σκοράρισμα ήταν ο Πρίγιοβιτς και ο Μπακαμπού. Όταν ο ΠΑΟΚ μπλοκάρει, δεν έχει τον παίκτη που θα τον ξεμπλοκάρει. Το έκανε κάποια στιγμή ο Αντρίγια, αλλά πλέον έχει μπουκώσει. Ένα πράγμα που με στεναχώρησε ήταν ο εκνευρισμός που έβγαζαν μεταξύ τους οι παίκτες στο Καραϊσκάκης. Δεν ξέρω αν ήταν η κούραση ή το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα έβγαζε έναν έντονο εκνευρισμό. Θέλω να τονίσω ότι ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα. Με δύο νίκες στα ντέρμπι που ακολουθούν, μπορούν να αλλάξουν όλα.

Πιστεύω, ότι όλοι στην ομάδα μετά το χθεσινό στραπάτσο στη Λαμία έχουν πεισμώσει και θα δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Τα παιδιά είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν να αποδείξουν πράγματα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Μιλάμε για ικανούς παίκτες, ξαφνικά δεν έγινε να ξέχασαν να παίζουν ποδόσφαιρο. Πριν 1-2 μήνες ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο φορμαρισμένη στην Ελλάδα και όλοι το έλεγαν αυτό. Ξαφνικά έγινε η κοιλιά και οι παίκτες δεν ήταν συνηθισμένοι σε μια τέτοια κατάσταση. Επαναλαμβάνω με μία νίκη την Κυριακή μπορούν να αλλάξουν όλα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags