Facebook Pixel «Το τελευταίο χαρτί του ΠΑΟΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 10:48:00

Προειδοποίηση Γρηγόρη Μάκου! Ακούει ο Ραζβάν; "Το τελευταίο χαρτί του ΠΑΟΚ"

Sportdog Team

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο πρώην διεθνής άσος της Ένωσης Γρηγόρης Μάκος, o οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο Γρηγόρης Μάκος στις δηλώσεις του, υποστήριξε τα εξής: «Να είστε όλοι καλά με υγεία πάνω από όλα. Βρίσκεται στην καλύτερη φάση η ΑΕΚ και στην χειρότερη ο ΠΑΟΚ αυτή την χρονική περίοδο. Έπαιξε μεγάλη σημασία ο αποκλεισμός από την Μπριζ. Τότε, ήταν σε καλό φεγγάρι και μετά το 2-2 στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά την Μπριζ τους πήρε η κάτω βόλτα.

Η Λαμία έκοψε βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Και ξεκάθαρα το τελευταίο χαρτί για τον Δικέφαλο είναι η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Προχθές είδα την καλύτερη φετινή ΑΕΚ. Η Τούμπα είναι καυτή, ανεξάρτητα από την βαθμολογική διαφορά. Είναι το τελευταίο χαρτί για τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια. Πάντα στις δύσκολες στιγμές, εκεί ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του, συσπειρώνεται. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε τι μπορεί να γίνει.

Η ΑΕΚ κέρδισε με μικρό σκορ, τον Παναθηναϊκό. Το 3-0 όπως ήρθε, είναι μικρό. Θεωρώ ότι όταν ο Λουτσέσκου είπε πως ξεμείναμε από ενέργεια, ίσως λέει πως άδειασαν οι παίκτες. Τώρα, πρέπει να το κάνει. Δεν έχει άλλη επιλογή. Εδώ θα φανεί εάν έχει παίκτες με προσωπικότητα. Για να κλείσουν στόματα.

Για να το κάνει τώρα. Τώρα, όσον αφορά τους δύο προπονητές, υπάρχει μια υγιής κόντρα.

Βγάζω το καπέλο στον Αλμέιδα για την τακτική που ακολουθεί. Έχει καταφέρει να κερδίσει όλο το ρόστερ του. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσο βάθος στον πάγκο όσο έχει η ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό. Είναι ωραία προπονητική κόντρα. Άλλο ταπεραμέντο ο Λατίνος, άλλο ο άλλος”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags