Facebook Pixel Άρης: Ο Μάντζιος έδωσε σύνθημα για το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-28 22:53:00

Ποια νίκη στη Λεωφόρο; Ο Μάντζιος έδωσε σύνθημα για το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποια νίκη στη Λεωφόρο; Ο Μάντζιος έδωσε σύνθημα για το Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης νίκησε στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά ο τελικός Κυπέλλου είναι το ματς που απασχολεί τον Άκη Μάντζιο

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε μεταξύ άλλων, πως αν μπορούσε θα... αντάλλαζε τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με επικράτηση στον τελικό Κυπέλλου, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν μπορείς να πεις πως προετοιμάζεις από πριν ένα παιχνίδι για το πως θα πάει. Ήμασταν καλοί, προηγηθήκαμε νωρίς και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και δεν δεχθήκαμε πίεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε να πιέσει, φόρτωσε με επιθετικούς, πήγε σε μεγάλες μπάλες και εμείς προσαρμόσαμε τον σχηματισμό μας περνώντας στο γήπεδο τρίτο στόπερ. Θεωρώ πως σε γενικές γραμμές κάναμε καλή εμφάνιση, πήταμε μία νίκη και πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Σαν αποτέλεσμα και εικόνα ήταν το καλύτερο για εμάς. Ήταν λογικό να δεχθούμε πίεση, αλλά πήραμε βαθμούς ψυχολογίας».

Σε ερώτηση για το αν άλλαζε το αποψινό αποτέλεσμα με νίκη στον τελικό απάντησε: «Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Όλοι θέλουμε τη νίκη, οπότε ναι, θα το άλλαζα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια χιούχα σε Τερίμ στη Λεωφόρο - Δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags