Facebook Pixel Νίκος Αθανασίου: "Άθλιος ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-28 23:48:00

Αθανασίου: "Άθλιος ο ΠΑΟ! Μπορεί να παίξει τη... ζωή του στον τελικό"

Sportdog Team
Αθανασίου: "Άθλιος ο ΠΑΟ! Μπορεί να παίξει τη... ζωή του στον τελικό"

Το δικό του σχόλιο για την ήττα σοκ του Παναθηναϊκού από τον Άρη έκανε ο ρεπόρτερ των Πράσινων που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι το Τριφύλλι μπορεί να παίζει μια χρονιά στον τελικό Κυπέλλου.

Νίκος Αθανασίου: Εκτός διεκδίκησης τίτλου και με κίνδυνο να τερματίσει τέταρτος και να μείνει εκτός Ευρώπης αν δεν κατακτήσει το Κύπελλο αφήνει τον Παναθηναϊκό η ήττα από τον Άρη, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο έμπειρος ρεπόρτερ του σταθμού.

«Με αυτή την άθλια απόδοση και με τις αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που άξιζε. Με την εικόνα που είχε με την ΑΕΚ και τον Άρη τέθηκε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Για ένα ακόμη ματς των playoffs βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ζωντάνεψε το γήπεδο γιατί ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Τούμπα, είδαμε τον Παναθηναϊκό να έχει ένα σχέδιο χωρίς μεσαία γραμμή.

Τελείωσε το ματς με δύο δεκάρια και τρεις σέντερ φορ, χωρίς πλάνο για να μεταφέρει σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Όλα αυτά κι ενώ ήξερε πως αν έπαιρνε αυτό το ματς θα πλησίαζε στον πόντο και θα πήγαινε στην Τούμπα για έναν τελικό.

Με την εικόνα αυτή που έχει και τις ποδοσφαιρικές τρέλες από τον πάγκο, κινδυνεύει να τερματίσει τέταρτος και να πάει στον τελικό Κυπέλλου να παίζει για τη ζωή του, δηλαδή και το ευρωπαϊκό εισιτήριο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τη λήξη στην Τούμπα - Έξαλλος Αλμέιδα, έπαιξε ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags