Γιώργος Κουλακιώτης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 για την κρισιμότητα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη.

«Όταν ο παίκτης δίνει τον εαυτό του για την ομάδα, ο κόσμος είναι δίκαιος, βλέπει πότε δίνει το 100% και βοηθάει. Στο αυριανό πρέπει ο ΠΑΟΚ να δώσει το 1000%. Το πάθος μεταδίδεται από την κερκίδα στους παίκτες. Εγώ λέω στους φίλους μου αν δείτε τους παίκτες να παθιάζονται δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κερδίσουμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι μέτριος αγωνιστικά. Οι παίκτες κλειδιά δεν είχαν καλή απόδοση με τον Ολυμπιακό. Βέβαια αμυντικά όλοι ήταν πολύ καλοί. Ήταν από τα καλύτερα αμυντικά ματς του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο περίμενα να κάνουμε και άλλες φάσεις όμως μας βγήκε καλά, κάτι που περιμένω να γίνει και αύριο. Πρέπει ποδοσφαιριστές όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Ζίβκοβιτς και ο Τάισον να μπορέσουν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του. Είναι δύο παιχνίδια και παίζεται όλη η χρονιά». 

Για την παρουσία του Κουλιεράκη: «Είναι πολύ καλός, αναντικατάστατος παίκτης. Πρέπει να προσέξει μην δεχθεί κάρτα γιατί θα λείψει από το τελευταίο ματς. Δεν είναι πολύ δύσκολο. Θα κινδυνεύσει να δει κάρτα θα είναι μόνο αν τον περάσει κάποιος. Αν έχει κατοχή μπάλας ο ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Και κάποιος να μην παίξει, πάντως, στο τέλος, όποιος και να μπει θα είναι το τελευταίο ματς και θα γίνει... χαμός, θα δώσει σίγουρα το 100%».

Για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Μόλις μπήκε ο Ποντένσε στην Τούμπα και αργότερα ο Φορτούνης, τότε κινήθηκε επιθετικά. Έδειξε πέντε πράμγατα, στο πρώτο μέρος δεν έδειξε τίποτα. Βέβαια τον περιόρισε και ο ΠΑΟΚ. Ο Ποντένσε είναι πολυ καλός. Υπάρχει μία περίπτωση να βάλει αύριο τους βασικούς, εάν γίνει, θεωρώ ότι θα το χτυπήσει το ματς. Στο τελευταίο ματς είδαμε έναν Ολυμπιακό χωρίς ενέργεια», είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο ΟΑΚΑ: Καθίσματα, jumbotron, σουίτες, μαγαζιά και μουσείο (ΦΩΤ0)