Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες στη Super League μετά το 1-4 από τον ΠΑΟΚ και κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη, αν μείνει 4ος και δεν κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στον Άρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί του Τριφυλλιού είναι έξαλλοι με την εικόνα της ομάδας και τη μαθηματική απώλεια της κατάκτησης του τίτλου, κάτι που γίνεται εμφανές με μία "βόλτα" στα σχόλια που έχουν αναρτήσει στο επίσημο Facebook της ΠΑΕ.

Στο στόχαστρο βρίσκονται όλοι, παίκτες, προπονητής και διοίκηση, ωστόσο ο Φατίχ Τερίμ είναι αυτός που συγκεντρώνει τα περισσότερα "βέλη", με τον Γερεμέγεφ από την άλλη, να αποθεώνεται για την παρουσία του και τα γκολ που πετυχαίνει ερχόμενος από τον πάγκο.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια οπαδών του Παναθηναϊκού:

Ακομα και τωρα ο Γερεμεγιεφ ξεφτιλιζει προπονητες και μανατζαρεους που ντε και καλα προσπαθουν να μας πουν οτι ο Σποραρ ειναι ποδοσφαιριστης.

Φάτε σποραρ στην μάπα….

Μακαρι καταστροφή της ομάδας , συνεχίζουμε στο μπάσκετ

Και μετά θελουμε και πρωτάθλημα η ομάδα παίζει λες και είναι η Λαμία χωρίς καμία απειλεί χωρίς καμία προσπάθεια γύρω γύρω η μπάλα χωρίς ουσία νόημα άδικος κατοχή παίχτες άλλου για άλλου όλοι γενικός ένα χαλί δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά η ομάδα πάει προς μεγάλη αποτυχία φέτος και θα είναι τελευταία φορά που σήκωσε κεφάλι η ομάδα μου φαίνεται ξανά γυρνάμε πίσω ξανά.

O Ιβάν ήταν προπονητής ο Τεριμ κάνει τον προπονητή...

Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια αυτή μιας ιστορικής ομάδας! Αντίο Ευρώπη!

Είναι ξεκάθαρο, όσο είναι αυτός πρόεδρος έτσι θα είναι τα πράγματα

Θέλω να πω μόνο ένα μεγάλο respect σε αυτόν τον παιχταρά το Μπερνάρ τεράστιος άνθρωπος τεράστιος ποδοσφαιριστης..Μακάρι να τιμούσαν όλη την.φανελα μας έτσι...Όσο αφορά πρόεδρο προπονητή και υπολοιπους παιχτες εκτός ιωαννιδη δεν υπάρχουν λόγια αμολανε χαρταετό

Μας έχει ξεφτιλίσει ο τούρκος και αυτός που τον έφερε…νομίζει ότι προπονεί την Ρεάλ….μακαρι να μην είναι στον πάγκο με τον γαύρο που παίζουμε όλη την χρονια

Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ομάδα από 1η θέση να αλλάζει προπονητή και να την πηγαίνει 4η.

Σας εκθέτει κάθε φορά που παίζει ο Γερεμέγιεφ. Άχρηστοι

Είχε πιάσει ταβάνι τελικά ο Γιοβάνοβιτς;;; Πάτε καλά εκεί στην ΠΑΕ;;;;;

Στείλτε τον συνταξιούχο προπονητή σπίτι του ΤΩΡΑ!!!! Υπηρεσιακό στον πάγκο μπας και σώσουμε έστω τον τελευταίο στόχο της χρονιάς!!!!

Ντροπή σε όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο....μπράβο μόνο στο Γιερεμεγιεφ που το παλληκάρι δίνει απαντήσεις....

Να μαζευτούμε από το καφενείο 11 άτομα καλύτερα θα παίξουμε..

Ακόμη τόν ίδιο κλόουν προπονητή έχουμε;

Τεριμ η καταστροφή της ομάδος.

Ντροπή!!!!!!!! Πετάξατε όλη τη χρονιά και όλη την προσπάθεια 2,5 χρόνων, μέσα σε λίγους μήνες!!!!!!!! Με τον αλχημιστή, που κατάντησε την ομάδα σκορποχώρι και έρμαιο κάθε αντιπάλου

Τέλεια η έμπνευση για αλλαγή προπονητή...μπράβο στους έμπνευστες...τσίρκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει χρυσό deal 4.5 εκατ. ο ΠΑΟ - Φέρνει δικό του… Κοτάρσκι από Ίντερ!