Ραζβάν Λουτσέσκου: Απόλυτα δικαιωμένος αισθάνεται ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ όπως σημείωσε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να τονίζει πως κανείς δεν έδινε στον Δικέφαλο του Βορρά πιθανότητες τίτλου στην αρχή της σεζόν.

Για το ματς: "Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι από αυτά τα τρία έχει την ίδια πίεση, την ίδια ένταση, τον ίδιο σκληρό τρόπο παιχνδιδιού. Είναι τρεις καλές ομάδες. Οπότε είναι γκρουπ παικτών με ποιότητα που είναι συνηθισμένα να παίζουν για την πρώτη θέση και δεν κάνουν διαφορά. Σήμερα ένιωθα την ανάγκη να τελειώσει το ματς νωρίτερα. Όπως ήθελε και με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την ΑΕΚ, όταν προηγηθήκαμε".

Άσχετα με την Κυριακή, τι είναι αυτό που νιώθει για όσα πέτυχε η ομάδα: "Αν αρχίσω να ανακαλώ την ιστορία, έχω πει πολλές φορές, ξεκινήσαμε από το μείον και κανείς δεν μας έδινε πιθανότητα, οπότε υπάρχει δικαίωση. Βήμα - βήμα φτάσαμε σε αυτή τη θέση. Σήμερα εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, ενώ φτάσαμε στους οκτώ ευρωπαϊκής διοργάνωσης".

Για το τι σκέφτεται ο ίδιος: "Να κρατήσουμε ισορροπία. Να προετοιμάσουμε το παιχνίδι, να μείνουμε ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Περήφανοι για τη χρονιά που κάναμε, γνωρίζοντας ότι έχουμε κάτι πολύ σημαντικό με τον ΠΑΟΚ, μπορείτε να το αντιληφθείτε με ό,τι έγινε έξω, είναι πολύ σημαντικό", είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιμπάκα, Μότλεϊ ή σπουδαίος NBAer στο ΟΑΚΑ - Φήμες για απλησίαστο όνομα!