Απόστολος Αποστολόπουλος: Το όνειρό του ζει ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων όπως σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι  η ομάδα του το ήθελε περισσότερο σήμερα, ενώ ανέφερε και τι του είπε ο προπονητής του.

«Είναι σαν όνειρο για μένα. Το είπα και μετά την Άστον βίλα, προσπαθώ να το ζήσω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, μετά την Άστον βίλα δεν είχα κοιμηθεί από την χαρά μου, ούτε σήμερα νομίζω ότι θα κοιμηθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κερδίσαμε κιόλας, είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς και συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Για το τι του ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ πριν το παιχνίδι: «Μου είπε να είμαι εαυτός μου, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Δουλέψαμε τα πράγματα που κάναμε στην προπόνηση και πήραμε τη νίκη».

Όσο για το σημείο που κρίθηκε ο αγώνας: «Κρίθηκε στη δύναμη, μπήκαμε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς γιατί προερχόμασταν από ήττα, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και το δείξαμε περισσότερο από τον αντίπαλο ότι το θέλαμε και το πήραμε», είπε ο Απόστολος Αποστολόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έδεσε" Αλμέιδα ο Μεντιλίμπαρ - Τους "κατάπιε" όλους ο Έσε - "Δώρο" σε ΠΑΟΚ