Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Με το πρωτάθλημα στα... πόδια του και μάλιστα πανάξια σημείωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ρεπόρτερ, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ότι είναι ο ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, αναφέροντας ότι το σύνολο του Λουτσέσκου έχει κάνει συνεχείς υπερβάσεις όλη τη σεζόν.

«Δίκαια θα τελειώσει αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή να παίζει ένα τέτοιο ματς με τον Άρη που δεν έχει δώσει ποτέ στην ιστορία του. Αντιμετωπίζει έναν Άρη που δεν έχει κερδίσει ποτέ φέτος, αλλά και έναν Άρη που έχει μπροστά του τον τελικό Κυπέλλου σε έξι μέρες. Δεν θα ήθελε ούτε ο Μάντζιος μια τέτοια συνθήκη, τώρα θα υποχρεωθεί να βάλει τους βασικούς του.

Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τόσες υπερβάσεις, που το δικό του πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει. Στη συνείδηση όλης της Ελλάδας είναι η καλύτερη ομάδα, παρότι έχει υποδεέστερους παίκτες των άλλων ομάδων. Έχει όμως έναν κορυφαίο προπονητή, που η δουλειά του επιβραβεύεται», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου που για το μέλλον του Αντρέ Βιεϊρίνια σημείωσε πως «… δεν έχει πάρει απόφαση ότι σταματά, θα δούμε από Δευτέρα και μετά τι θα κάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σας ξεφτιλίζει ο Γερεμέγεφ - Χωρίς Τερίμ με Ολυμπιακό - Ντροπή σε όλους"!